A képen látható szemszínek közül melyik tetszik a legjobban? És neked milyen színű a szemed?
2012. aug. 13. 02:07
1/20 A kérdező kommentje:
Nekem a 4. sorból a 2. kék szem tetszik. Az enyém meg pont olyan mint az 1. képen.
2012. aug. 13. 02:08
2/20 anonim válasza:
A legalsó sorban lévők hasonlítanak az enyémre,mert barna és a 3 sor vége tetszik.:)
3/20 anonim válasza:
Nekem a 2. sorból a 6.-ra hasonlít a szemem.
És tetszik az 1.-sor elsője. :)
4/20 anonim válasza:
Nekem a 2. sor másodikra hasonlít a szemszínem, egy picit zöldebb, és nem tudom eldönteni, hogy az első sor másodikja, vagy a negyedik sor utolsója tettszik jobban:)
5/20 anonim válasza:
Nekem olyan a szemszínem teljes mértékben mint a legfelső sor jobbszélső képén lévő. Legjobban a felső sor balról a másodikon lévő szín tetszik :)
6/20 anonim válasza:
az én szemem leginkább a 2. sor jobbról a 2. vagy a 3. sor elsőjére hasonlít(tehát kékes-zöldes)és a 6. sor utolsója nagyon tetszik meg a 3. sor 2.
7/20 anonim válasza:
AZ én szemem az első sor 2., 3., 4., 5.-je fényviszonyoktól függően. :) Nekem tetszik a saját szemszínem, de azért nagyon elfogadnám a 4. sor végének óceánkékjét. :)
8/20 anonim válasza:
Enyém: 2. sor 2.
Legjobban a 4. sor utolsó tetszik, bár nehéz elhinnem, hogy az eredeti:D
9/20 anonim válasza:
A 3. sor utolsó kettője nagyon tetszik, az enyém pedig: [link]
10/20 anonim válasza:
nekem a 2/2 tetszik a legjobban az enyém az meg olyan mint az első sorban a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!