A képen látható szemszínek közül melyik tetszik a legjobban? És neked milyen színű a szemed?
2012. aug. 13. 02:07
11/20 anonim válasza:
4. sor elsője tetszik a legjobban. Én szemszínem nincsen rajta a képen. :D Nagyon világos kék, viszont élénk, szóval ilyen szürkéskék.
12/20 anonim válasza:
az enyém a 3. sor 5., de van mikor zöld
sztem szép mind :)
13/20 anonim válasza:
A negyedik sor utolsó háromja tetszik nagyon.
Az én szemem pedig olyan, mint a 6. sorból az ötödik. :)
14/20 anonim válasza:
Leginkább az első sor 2-3-dik képen látható szemhez hasonlit az én szemem. És az nekem nagyon tetszik. És sokan mondták már hogy különlegesen szép a szemem.
15/20 anonim válasza:
Nekem olyan a szemem min Joanne-nak a 3.sor masodik kepen, vagy S. Wiftnek a 4. sor negyedik kepen. Valahol a ketto kozott. Tetszik a sajatom, es a tied is szep kerdezo :-) Na meg az elso sor masodik kepe, es a kek szem kulonbozo arnyalatai altalaban.
16/20 A kérdező kommentje:
Hú, nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindenkinek van kék szeme. Az én környezetemben a barna szem dominál, elvétve egy-egy kék illetve zöld szempár. Nekem is mondták már, hogy nagyon szép szemeim vannak, de tényleg nem sok mindenkinek vannak ilyen világos szemei. :)
2012. aug. 16. 21:08
18/20 anonim válasza:
2. sor 6. olyan mint az enyém.
1. sor 4. tetszik :)
19/20 anonim válasza:
Nekem a 4.sor utolsó tetszik és szürkéskék szemem van.
20/20 anonim válasza:
Hasonlít nagyon a 3.sor, balról a második képre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!