Én is barna szemű vagyok, de szerintem egy barna szemszínben sincs különlegesség. Mert jó, nem ronda, de annyi van... Kék, zöld szemű embereknek sokszor megcsodálom a szemét, milyen szép színű, különleges. Szerintetek?
szerintem a barna is tud gyönyörű lenni, én mindig is barnát szerettem volna, de sajnos zöld, és ez az a dolog amit a leges legjobban utálok magamon, pedig már sokan mondták, hogy tök szép szemem van, de soha nem fogom elfogadni
2012. dec. 30. 23:18
2/16 anonim válasza:
Szia. Nekem zöldesbarna színű. De én utálom. Én pont,hogy barnát szeretnék. :) (ha gondolod küldhetek képet)
De mint mindig,mindenkinek az nem tetszik,ami van,és az kell,ami nincs. :)
16/L
2012. dec. 30. 23:18
3/16 anonim válasza:
Csajoknál úgy tartják igen, ha csávó vagy akkor már nem tartják annak...
Nekem is az van (sötétbarna, majdnem fekete) és nem éppen móka ezzel az élet. Cigányoztak már le ezért, ráadásul a csajok általánosan a kékszeműeket meg a szürkéseket hypeolják. That's all folks.
2012. dec. 30. 23:22
4/16 anonim válasza:
Persze hogy lehet! Láttam már olyan barna szemet amirõl egyszerûen képtelen voltam levenni a szememet, ahogyvlátam már sok unalmas jéket is. Ezt nem azért mondom, hogy bántsak bárjit is, mert minden ember szép. Valakin ez, valakin az. Az az igazság l, hogy soha nem lesz olyan ember, aki 100%-osan elégedett lesz magával. Én speciel nem is akarok az lenni. A tökéletesség unalmas!! :))
2012. dec. 30. 23:23
5/16 anonim válasza:
*ahogy láttam
Bocsánat a helyesírásért, de telefonról írok!
2012. dec. 30. 23:24
6/16 anonim válasza:
Megis hogy a p*csaba lehet utalni egy szemszint??????Meghogy sosem fogod elfogadni..mintha levagtak volna mindket labad.Orulj hogy latsz..
2012. dec. 30. 23:25
7/16 anonim válasza:
lehet :)
2012. dec. 30. 23:27
8/16 anonim válasza:
3.as válaszoló! Szerintem ez nemigaz :) Én imádom a kék-zöld szeműeket is , de a nagyon sötétbarna szinte feketéért odavagyok ! Annál nincs szebb
2012. dec. 31. 00:01
9/16 anonim válasza:
Nekem zöldeskék szemem van,de szerintem a barna is szép- feltéve ha nem (előre is bocsánat) ürülék színe van. :(
2012. dec. 31. 00:12
10/16 anonim válasza:
Hallod, engem annyira nem érdekel a szemszín... Nagyon sokszor fel sem tűnik. Ha meg kellene mondani, hogy pl. az osztálytársaimnak milyen a szemszíne, nem tudnám megmondani. Csak akkor tudom, ha direkt megfigyelem és megjegyzem. Persze az összhatásnál nagyon sokat számít. Pár éve valamiért azzal szórakoztam, hogy sztárok szemszínét photoshoppoltam át, és rengeteg volt a különbség. Szóval meg kell nézni, hogy a te szemszínednek milyen smink, milyen haj áll jól. Az egész az összhatásról szól.
Amúgy nekem majdnem fekete és nem bánom. Nagyon passzol a világos bőrömhöz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!