Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs elég önbizalmam. Mit...

Nincs elég önbizalmam. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
Párommal nemrég voltunk egy szépségversenyen.Nagyon szép és csinos lányok voltak ott. Láttam a barátomon, hogy igencsak megnézett egy egy lányt. Ezután előtte kellemetlenül éreztem magam.Kissé a kedvem is elment, ami látszott rajtam, és elmondtam a barátomnak, hogy mi bánt. Igaz, nem vagyok kövér, csupán a csípőmön van valamennyi felesleg. A barátom azt mondta, hogy maradjak ilyen mert én így tetszem neki és legalább van egy kicsi rajtam amit lehet fogni, meg hogy ilyen anorexiás lányok láttán ne menjen el a kedvem...De én nem érzem jól magam a bőrömben.Hogyan lehetne több önbizalmam?
2009. aug. 25. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valószínűleg azért van veled, mert te tetszel neki és téged szeret! Az, hogy megnéz egy két nőt... nem lehet nekik megtiltani és nem is szabad. Nézni szabad. Nyugodj meg, és legyen önbizalmad!

2009. aug. 25. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is pontosan így vagyok, ahogy Te! Én addig ettem magam, amíg teljesen tönkrementem lelkileg, persze neki nem sok mindent mutattam ebből. Fogyókúrázok folyamatosan, félek enni... szeretnék neki tökéletes lenni, hogy ha mellettem van, ne KELLJEN, hogy megnézzen más csajokat, mert Én legyen neki a Tökély.

Tudom, hülyén gondolkozom, de ez van. Én így gondolom. És nekem is az önbizalmam a béka segge alatt van.

2009. aug. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!