Mit csináljak ha nagyon nincs önbizalmam semmire sem? (külsőmre se és másra sem)
15L
sokan azt mondták hogy minek is kéne egy 15évesnek önbizalom.. de nem értem most akkor hagyjam annyiban?:S majd meg jön vagy mi?
Egy valamit mondj meg kislány: miért érdekel téged mások véleménye?:)
Mert bizony ez a legnagyobb önbizalom-gátló.
Kifejthetnéd jobban, hogy a külsődön belül mire gondolsz, és azon kívül mire még, úgy konkrét tanácsot tudnánk adni valószínűleg.
köszi a választ:)
hát nem tetszik a fejem sem az alakom:D ezt most részletezzem?:d
az alakomon probálok dolgozni tornázok itthon / nemtudom mennyi sikerrel/
és hát nem tudom magam elfogadni:S nem érzem magam tehetségesnek semmiben és ugy érzem mindenki jobb nálam:(
A fejeddel sokmindent nem tudsz tenni. Mármint magával a formájával :D Ha pattanásos vagy, járj el kozmetikushoz egyszer egy hónapban, rengeteget segít. Szedd/szedesd rendszeresen a szemöldököd, ilyen apróságok. Ha nem látod szépnek magad, használhatsz már ennyi idősen egy kis alapozót+ szempillaspirált, hidd el sokat dob az emberen. De csak szolidan. Esetleg menj el egy jó fodrászhoz és bízd rá magad, hogy vágjon olyan hajat neked, ami fiatalos és jól is állna (nem tudom, ezzel hogy vagy)
Alakügyben: a torna nagyon jó döntés. Ha fogyni akarsz akkor mellette próbálj egészségesen étkezni, nem pedig koplalni. Az egészségesség alatt nem a salátákat értem, de pl. párolt zöldségek, zsírszegény ételek, fehér húsok, gyümölcsök, zöldségek, kevés szénhidrát -kenyér, cukros dolgok, tészták.
Esetleg otthon megkérdezheted a testvéreid/anyukád, vagy barátnőidet, hogy szerintük milyen ruhák a legelőnyösebbek neked - a korosztályodra jellemző, hogy masszívan ragaszkodik az adott divatirányzathoz, ami viszont nem mindig hozza ki belőlük a legjobbat - és olyan ruhákat beszerezni.
Mindemellett gondolj arra, hogy ha görcsösen akarsz megfelelni valakinek/valaminek, az nem fog menni. Mindenkinek más az ízlése, sok ember szemében nyilván te is gyönyörű vagy, mint ahogy sok ember szemében pl. a vékony lányok rondák, mert ők a ducibbakat szeretik. Mindenkinek megvan a maga ízlésvilága, és hiába akarunk mindenkinek megfelelni, sosem fog menni - a lényeg az, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, és ne akarj görcsösen MÁS lenni, mert az sosem fog menni. Ha ezt megteszed, semmi okod nem lesz a bizonytalanságra, szerintem.
Ja és mosolyogj sokat, és ne gondolj arra, másoknak mi a véleménye rólad! :P:))
°°Bata Adryy°° válasza:
Rakj fel ide egy képet,vagy küldd el privibe és megmondom neked,h szép vagy,ha meg nem akkor odaírom hogy sajnaa nem igaz,de sztem szép vagy úgyhogy ezt összefoglalva röviden::
Kép kéne:D
Ja,és ha ez nem jön be,majd akkor jön a B tervem.Adok neked jó tanácsokaat:DD
köszi h irtál:)
hát az a helyzet h nem szivesen küldenék képet bocsi:/
Kedves 15 éves lány, sokszor igaz, hogy úgy bent, mint kint. Ha ki tudnál alakítani magadnak egy csinos stílust, ami jól áll neked, és elégedett lennél az összképpel, akkor szerintem jobban tudnál örülni a testednek, alakodnak a természet adta méreteivel is.
Például a kézen már önmagában csinos egy szép körömlakk, egy-egy gyűrű, vagy karkötő. A legegyszerűbb pulcsit, pólót is feldobja egy szép nyaklánc, s ha még van hozzá való fülbevalód is, akkor még csinibb az összhatás.
Nem kell ahhoz szupermodellnek lenni, hogy csinos légy, és tudj tetszeni magadnak.
Egy jól megválasztott frizura pedig szebbnek láttatja az átlagos, és a csúnya arcot is.
Ha nem tetszik az arcod, keress egy jó fodrászt, aki segít egy, az arc és fejformádhoz jól illő frizurát vágni neked. Meglátod, mennyit jelent egy jó frizura, és máris csinibbnek érzed majd magad.
Ami a belsőd illeti. Ha vannak körülötted olyan emberek, akik úgy érzed, rosszul hatnak az önértékelésedre, akkor kerüld el őket messzire, ha elkerülhetők.
hmm. ezt azért sem hagyom ki, bár tanácsot nem adok, de egy kicsi önbizalom löketet talán. "Mindenkinek más az ízlése, sok ember szemében nyilván te is gyönyörű vagy, mint ahogy sok ember szemében pl. a vékony lányok rondák, mert ők a ducibbakat szeretik." na most én pont ilyen vagyok. :) utálom ha egy lány vékony. és szerintem elég nagy probléma h minden csaj mániákusan le akar fogyni. én nem tudom h milyen a külsőd, de aki igazán szeret, az nem a külsődért fog szeretni (persze ettől még tetszhetsz annak aki szeret :D) :) nade. bocs, csak megláttam ezt a mondatot (nem is tudom hogy keveredtem ide) és rámjött az írhatnék.
16F
nagyoon szépen köszii mindenkinek:)
igazából nem is az a baj mert hát teszek a külsőmért amit leírtatok mind megvan.úgy értem szeretem ahogy öltözködöm,nem vagyok pattanásos,szedem a szemöldököm,sminkelem magam,mozgok,a hajamnak ugyan nincs frizurája de nekem tetszik.adok a külsőmre de valahogy mégse tetszem magamnak:S maga a fejem olyan hülyee áá:S:D meg az alakom iss:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!