Miért nincs semmi önbizalmam?
Szia!
A mai világban nagyon sok embert lenéznek azért, mert másképp öltözködik, másképp viselkedik..velem is ez van.
Azért, mert nem járok magassarkúban, nincs rajtam egy kiló vakolat, mindenki lepontoz lebecsül, pedig ugyanolyan sőt jobb és különlegesebb vagyok.
És ezt nem azért írom, mert egoista vagyok, hanem szimplán tisztában vagyok vele.
Nagyon sokan dicsérnek, de vannak akik ellenem vannak.
Szerintem semmi probléma nincsen veled, csupán hangsúlyoznod kell magad értem (pl.: arcodat->hajviselettel,szemed->egykis szemfestékkel, tested néhány, részét ruhákkal tudod hangsúlyozni egy övvel kiemelheted a derekad..de mondjuk, ha feltennél egy másik képet többet tudnánk segíteni:)
Ha van kérdésed irj privit ^^
15/L
szia, velem is ez van sajnos :) nekem is mondják,hogy szép vagyok, de valahogy nem érzem..és soha nem tetszem magamnak..másban meg általában mindig a szépet látom:)
amúgy szerintem nagyon szép vagy! :)
17/L
Köszön a válaszokat és a dicséretett!
De én egyáltalán nem érzem magam szépnek!!! Mit tudnák tenni ez ellen!! Pl: na nagyon menő ruhákat veszek vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!