Mit lehet tenni az ellen, hogy ne zavarjon, hogy mások szebbek nálam?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, hogy vannak lányok akikre féltékeny vagyok. megsezretnék változni, de nem megy :(2008. máj. 29. 22:47
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon akarod, menni fog. Mindig gondolj arra, hogy van, ami neked szebb, vagy tuti hiányzik valami belőlük és benned megvan. Mindenkiben találhatsz hibát...
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, én nagyon nem szeretnék önző és féltékeny kis "izé" lenni.
2008. máj. 30. 00:43
3/9 anonim válasza:
Szia! Ez attól függ, kire vagy "féltékeny": a barátnőidre, vagy mondjuk olyanokra, akiket nem is ismersz, pl. sztárokra. A barátnőkre fölösleges irigynek lenned, mert ismered a hibáikat, amikben te 100x jobb vagy. A szépség pedig igencsak szubjektív dolog. Az ismeretlenekről meg csak annyit, hogy a fele sem igaz annak, amit látsz belőlük (retusálás, smink stb.)! De ha nagyon szeretnél "szebbnek" tűnni, hordj csinos ruhákat, sminkelj (másképp), csináltass egy új frizurát. A környezeted rád sem fog ismerni. Ja és a legfontosabb: fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy! Mindenki különleges, egyedi, és mindenki szép, aki ápolt! Szóval fel a fejjel, és hajrá! :)
4/9 anonim válasza:
hitesd el magaddal,hogy te is szep vagy. Nekem bevallt, azota mondjak,hoyg egoista vagyok, es engem persze nem erdekel :D
Egyebkent jobb, ha nem foglalkozol ezzel,mert ez csak onsanyargatas.
5/9 A kérdező kommentje:
oké megfogadom :)
2008. jún. 1. 10:23
6/9 anonim válasza:
a szépség mindíg a másik szemében leledzik. Vagyis mindíg a fiú lűátja szépnek a lányt, és a lány a fiút, felesleges dolog mást nézni, elég ha igényes vagy magaddal szemben, és máris szép leszel annak aki majd egyszer igazán szeret téged.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2008. jún. 1. 16:02
8/9 anonim válasza:
A vicc az,hogy akire te azt gondolod szebb mint te,az meg rólad gondolja ugyan ezt.:)
9/9 anonim válasza:
Járjon az a fejedbe, hogy biztos nem okosabb nálad(ugyanis tökéletes ember nincs)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!