Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni köröm rágás...

Mit lehet tenni köröm rágás ellen? Tippek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 20:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
igen az volt, épp hogy levegőt kapott a széle már egyből harcba indultam:D
2012. dec. 30. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy...
2012. dec. 30. 14:35
 13/23 A kérdező kommentje:
miért lennék az ?
2012. dec. 30. 17:42
 14/23 anonim ***** válasza:

1. azért, mert képtelen vagy leszokni valamiről, amiről tudod, hogy ultragáz.

2. egy cseppet sem tiszteled a másikat, mert tönkreteszed a melóját.

3. mert ahogy olvasom, nem is törekszel rá, hogy leszokj. Az, hogy itt kérdezel, de elutasítasz mindent, teljesen jó bizonyíték rá.

2012. dec. 30. 17:46
 15/23 A kérdező kommentje:

1. nem vagyok képtelen párszor megpróbáltam hol sikerrel hol sikertelenül..

2.de tisztelem a munkáját, mert ott voltam láttam hogy mennyit szenvedett vele..de gondolom ha te is ilyen helyzetben lennél nem tudnád megállni..

3.Ne akard jobban tudni mint én, igenis h már nagyon sok mindent kipróbáltam kivéve azt a tablettás megoldást arra mondtam is hogy nagyon jó, tetszik..

HA NEM VAGY EBBEN A CIPŐBEN NEM TUDOD MILYEN NEHÉZ!!MINT EGY DOHÁNYOSNAK MONDOGATNI HOGY SZOKJ MÁR LE, EGYÁLTALÁN NEM OLYAN KÖNNYŰ..BOCSIKA!!

2012. dec. 30. 17:52
 16/23 anonim ***** válasza:

Hát bocsika, de 7 éve körmözök, és rohadtul nem szívnék egy ilyen ember körmével. Van sok körömrágósom, olyan is, aki 30 évig rágta. És már az elején tájékoztattam őket, hogy nem fogom megcsinálni nekik többet, ha lerágják. Csodás módon, egy kivételével mind megállta. Azt az egyet nem csináltam meg többet.

Ja, és mondom ezt úgy, hogy 10 évig rágtam a körmöm, úgyhogy igenis tudom, hogy milyen. Le lehet szokni, mint ahogy a bagóról is. És jééé.. nekem arról is sikerült, 20 év dohányzás után.

2012. dec. 30. 18:17
 17/23 A kérdező kommentje:
te biztos egy isten király lehetsz .. puszi:*
2012. dec. 30. 18:19
 18/23 anonim ***** válasza:
8%
Ó, igen. Te pedig szánalmas, mint ahogy már írtam is. Sőt, azt is írtam, hogy keress egy pszichológust, mert az ilyen fokú körömrágásnak oka van.
2012. dec. 30. 18:21
 19/23 A kérdező kommentje:
ó, igencsak elvagy szállva..nem tudod mi a szánalmasnak a jelentése, de ahogy gondolod..Nekem ettől nem lesz rosszabb se jobb az életem(nem a körömrágásra gondolok).. puszi neked te istenkirálycsászár :*
2012. dec. 30. 20:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Stressz miatt rágod? Mert akkor azt kéne megszüntetned. Ha viszont egy rossz szokás, akkor tényleg csak önuralom kell hozzá.

Nekem úgy sikerült leszoknom róla, hogy egyik osztálytársamnak mindig szép hosszú, lakkozott, szépen reszelt körmei voltak. Mindig csodáltam érte, hogy neki milyen szép, aztán rájöttem, hogy az enyém is lehet ilyen. Azóta növesztem, habár most már nem, mivel masszőrnek tanulok, és ott nemkívánatos. De így sem rágom már, sőt, még csak mellette a bőrt sem. És legtöbbször szépre kilakkozom, és elégedett vagyok a látvánnyal nem úgy, mint amikor csúnya, rágott körmeim voltak.

2012. dec. 30. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!