Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Körömnövekedés ellen nincs...

Körömnövekedés ellen nincs valami módszer?

Figyelt kérdés
Bocsi, ha már elegetek van az ilyen kérdésekből, de nagyon gyorsan nőnek, nagyon erősek, és néha alig tudom levágni. Idegesít. 17/lány vagyok, ha számít.
2011. nov. 15. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam,csak arról,hogy hogy lehetne erősebbé tenni,de egy tipp : ha fürdés után vágod le úgy könnyebb,mást nem tudok,sorry
2011. nov. 15. 16:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindig fürdés után vágom le, de azért köszi a választ :)
2011. nov. 15. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Vegyél körömvágó fogót. Lábkörömhöz ajánlják, de a kézen is könnyebb vele vágni.
2011. nov. 15. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Kézlevágás.
2011. nov. 15. 16:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Oks, köszi :D de nem elég, ha csak az ujjvégeimet vágom le?
2011. nov. 15. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha gyengébben nőne akkor a hajadra is kihatna, gondolom a hajad is nagyon jó?! a kettő össze függ, olló meg kéznél van csak a körmeidet áztasd be ill revalid kapszula (haj és köröm) vagy biovane vagy béres kapszula és akkor lehet nem fog törni.
2011. nov. 15. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
az is megteszi ;)
2011. nov. 15. 16:49
 8/10 A kérdező kommentje:
A hajam annyira nem erős. De nincs vele semmi gond, nem hullik, nem igazán törik, pedig vasalom is. Normálisan nő. A körmöm a nagyon erős és gyorsan nő. Azt nem szeretem.
2011. nov. 15. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Max naponta reszeld. növekedés ellen nem tehetsz semmit.
2011. nov. 15. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
egyél sok szemetet, vitamint semmit, attól majdgyengül..de Te is...vegyél normális körömvágó ollót(szilágyi vagy solingen) és normális körömreszelőt.
2011. nov. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!