Mit tegyek ezek ellen? Volt már valaki iylen helyzetben? Volt vmilyen módszer ami bevált?
kb 2 hónapja h elkezdett hullani a hajam, elég csúnyán :S hosszú hajam van, nem rövid, a lapockám utánig ér... ezzel párhuzamosan, pedig elkezdett nagyon érzékeny lenni az arcbőröm is :S ezalatt azt értem h nagyon száraz és mindentől kiütéses, és nagyon apró pattanások jelentek meg :S amit alapozóval uygan eltudok tüntetni, de nem tudom h mi miatt lehet, nem hormonális baj, ez tuti... valamint a körmöm is oyaln vékony mint a papír :S és foylotn törik:S vmi tipp h mit tegyek ????
18/L
vitaminok
a hideg miatt van
a fejedre húzz sapkát,de jól tennéd ha ellátogatnál egy bőrgyógyászhoz is
húzok sapkát,ah bejött a hideg elkezdetm sapkt húzni...
köszi a tippet, ha van még vki aki tudna még tippet,írjon kérem ...^^
szedek vitamint 2 és fél hónapja ..., már kipróbltam 2 féle érzékeny bőrre való arc lemosót is ...próbáltam kenni is krémmel minden nap 2 szer de semmi :S
lehet, hogy besokallt a szintetikus samponoktól. próbáld ki a házi tojássampont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!