Sárgás köröm ellen valami?
Figyelt kérdés
Olyan sárgásak a körmeim, utálom őket. Eddig festettem ilyen enyhén ezüstös-átlátszó-fehéres lakkal, amit nagyon szerettem, mert fedte az egészet. A barátom viszont nem szereti a körömlakkot semmilyen formában, így egy ideje nem is használom. Van valakinek valami ötlete, tippje, hogy a sárgás köröm ellen mi jó? Ja, kicsit hosszú a körmöm, úgy értem, nem fiús, teljesen rövid, és a "lelógó" rész egyik fele (mondjuk a hegye) fehér (nem átlátszó) a másik fele meg átlátszó. Mit tudnék vele csinálni, hogy lakk nélkül is szép, ápolt, (fehér vagy átlátszó) legyen a körmöm?2011. máj. 20. 17:08
1/3 anonim válasza:
vegyél egy francia manikűr szettet:)
2/3 anonim válasza:
Egy félbe vágott citromba nyomd bele,gyönyörű egészséges lesz.Utánna használj körömerősítőt,az nem csillog,de pótolja a vízhiányt nehogy törjön.
3/3 anonim válasza:
Miss Sporty-nak van olyan lakkja (francia manikűr) ami a körmöket fehéríti, de nem pusztán azért mert rákened és fehérebbnek látszik, hanem fizikailag is javítja, nekem totál elszíneződött volt mind, amióta ezzel kenem gyönyörű gyöngyház lemosás után mindig, állandóan, akkor is ha nincs rajta lakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!