Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Más is érez macskapisi szagot,...

Más is érez macskapisi szagot, amikor reszeli a körmeit?

Figyelt kérdés
Komolyan olyan, mint az erős kandúr macskapisi szag. Nem a reszelővel van a baj. Nem is körömlakk miatt. És mindig ilyen! Ez normális? Halál komoly a kérdés.

2012. dec. 29. 13:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hú, hát akkor lehet én vagyok buta, mert köztudottan nagyon rossz a szaglásom. :D Bár eddig azt hittem, hogy csak annyi a baj vele, hogy csak a nagyon erős szagokat érzem meg. De akkor ezek szerint téveszt is.

Nálunk sok macska van és teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen egy kandúr macskahúgy szag, és én teljesen olyannak érzem.

2012. dec. 29. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Értsd már meg, nem a körömreszelés miatt van ez a szag. Hanem a körmöd alatt lévő cucc bepállik és az ilyen rohadt büdös. Ha nem reszelnéd, hanem simán rövidre vágnád a körmöd, akkor is ugyanezt a bűzt éreznéd.
2012. dec. 29. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
nem kellene macskaszarba turkálnod aztán nem éreznéd a koszos kezednek a szagát
2012. dec. 29. 17:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Milyen körmöm alatt lévő cucc? :'D Ez már csak azért is vicces mert k*rvahosszúak a körmeim, nem rakódik le a retek a "résbe".
2012. dec. 29. 19:04
 15/18 A kérdező kommentje:

+ Ha vágom egyáltalán nem érzek ilyen szagot.

Komolyan nem értem miről beszélsz.

2012. dec. 29. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem a környezet által lerakódott retekről beszélek. Na mindegy, hagyjuk... Szerintem olvass utána a neten, s ne engem nézz hülyének:)
2012. dec. 29. 19:12
 17/18 A kérdező kommentje:
"Na mindegy, hagyjuk" tipikus -.-"
2012. dec. 29. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus hát, mert érthetetlen vagy.
2012. dec. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!