Milyen szagú a macskapisi amikor jelölget?
Figyelt kérdés
Igen tudom, h büdös, és h nem lehet szagokat körülírni, csak az lenne a kérdésem, h egyértelműen pisi szag-e? Mert éreztünk már pár hete vmi büdöset, de nem volt olyan hú de nagyon büdös, csak eléggé. És aztán most lett ivartalanítva a cica, és azóta már gyengébb a szag (kiszellőzik?). De ma volt nálam a nővérem és ahogy belépett azt mondta hú de büdös macskaszag van. Mármint h ő annak gondolja. Szerintetek odapisilt vhova a kis drágám még ivartalanítás előtt? És azt mégis h fogom megtalálni h hova????2011. máj. 8. 18:36
1/6 anonim válasza:
A falakat ahol lehetséges 1méter magasságban le kellene mosni, mert általában oda szoktak spriccelni. Vagyis így olvastam valahol, tapasztalatom nincsen, mert az én cicóm még ivarérés előtt ivartalanítva lett.
3/6 A kérdező kommentje:
Ok, akkor ezt mindenképp megcsinálom. Én is azt hittem h még nem jelölget az enyém sem nem is vok biztos benne, mert most költöztünk és nem tudtam h most ez macska, v vmi cső rohad??? esetleg, de a nővérem beszólása gondolkodtatott el. Még csak fél éves, szal elvileg lehet h igen, meg az is lehet h nem, azért köszi a tanácsot :D
2011. máj. 8. 19:01
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nővéred csak a 'cicaszagot' érezte, az mindenféleképpen van, csak ti nem érzitek, de ha valaki megy hozzátok érezni fogja, hogy ott cicát tartotok.
Nekünk nem érezni mert nagy a ház, de egy lakásban biztos érezni.
5/6 A kérdező kommentje:
Ja! Nem biztos nem cica szagot érzett mert ezt a büdöset mi is érezzük :DDD De azért köszi az ötletet. Ja meg nővéremmel is laktam amikor már volt a cica szóval ő is ismeri a szagát, de ez vmi büdös... :/
2011. máj. 8. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!