A fiú macska jelölget a lakásban, ha nincs ivartalanítva?
Figyelt kérdés
Fedeztetés céljából szeretnék tartani fiú cicát,csak nem tudom,jelölne-e?Más cica nem lenne,csak ő.Akkor is jelölne?2010. febr. 7. 14:19
1/12 anonim válasza:
Sajnos előfordul, hogy akkor is jelölget.
2/12 anonim válasza:
Nálunk jelölt sajnos, míg nem ivartalanítottuk.
3/12 anonim válasza:
Ajajaj.De meg,hogy.A legjobb ivartalanitani.
4/12 anonim válasza:
Tesomnak himaláj perzsa macskája van 3 éves, nincsen kiherélve és esze ágában nincsen jelölni. Bezzeg a thai macskám aki ivartalanított 6 éves ki-bejáros, na neki semmi se szent, számítógép, konyhapult, rádió minden jöhet semmit sem kímél.
5/12 anonim válasza:
Az nem kérdés. Nálunk, nagyon büdös van. Sajnos most hoztunk haza a mamától egy kandúrt a mi kandúrunk mellé. Pont bagzás van. Képzelheted milyen világ van nálunk. Nem elég, h ölik egymást...hát még ez is!!!
6/12 anonim válasza:
A himalája perzsa macskát kivételként emlegetik de csak addig, míg nem találkozik tüzelő nősténnyel. Egyébkén MINDEN fiúcica jelöl, ha nincs időben ivartalanítva!
Milyen fajta cicád van, hogy ennyire érdemes tenysézteni?
7/12 anonim válasza:
Nem tenyészteni, hanem szaporítani. És ezt nagyon nem kéne. Hozzáértés híján és a macskák érdekében ivartalaníttasd.
8/12 anonim válasza:
sajnos igen. És ez az csak az egyik baj. A viselkedésük is kibírhatatlan, ha rájuk jön az ötperc. Én nem is aludtam pár napig az én kandúrkámtól, aztán mindkettőnk nyugalma végett el is vittem ivartalanítani.
9/12 anonim válasza:
Az én kandúrom soha nem jelölgetett, csak a pisije volt elviselhetetlenül büdös.
Nem törvényszerű, hogy jelöl, de a pisit azonnal el kell majd tüntetni, vagy az egész lakást beszagosítja.
10/12 anonim válasza:
Az a ritka, amelyik nem. Normális esetben jelöl. Ha nem engeded ki, akkor 99%. Ha kiengeded, akkor hamar lestrapádódhat szegényke, és még akkor sem biztos, hogy nem jelöli meg a díványt, elvégre az is az ő területe.
Hát sikálni kell utána, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!