Miért jelölget a 10 hetes lánycicám?
Figyelt kérdés
Én azt hittem, ez csak a kandúroknál fordul elő, és azoknál is csak már ivaros korban... A miénk nőstény, és össze vissza pisili a szőnyeget :( Egyébként szobatiszta, alomba végzi a dolgát - de most valamiért kinézte magának a szőnyegünket. Vááááá:(2009. jún. 29. 09:51
1/2 anonim válasza:
Nekem már 3 éves és folyton lepisili de szerencsére csak a kisebb méretű szőnyegeket. Először a fürdőszobait ami az alomtól két lépésre van. Aztán a folyosót és egyre távolodott az alomtól. Konyha, végül másik folyosó és a szobába is a kisebb szőnyeg. Nagyon kellemetlen ez a dolog és én már minden lehetséges megoldást kipróbáltam. Sőt állatorvossal is beszéltem. Azt mondta lelki eredetű probléma, gondoltam magamba ja persze valamit mondani kell! Egyébként nagyon boldog cica.
2/2 anonim válasza:
A mi cicáink (két ivartalanított nőstény, és már rég nem kölykök) is lepisilik a fürdőszoba szőnyeget, pedig nálunk is 2 lépésre van az alomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!