Szép lányok! Bejönnek ezek a pasik? (kép)
Kérdés fent, melyik jön be az alábbi srácok közül (ha gondoljátok valami kis véleményt is írhattok)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Én mindegyiken látok valamit, ami tetszik, kivéve az utolsóban. Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy nem kedvelem Torres-t. :)
6-os a legjobb számomra egyébként.
17/L
1.. :$ szerintem ő a leghelyesebb a többiek nem néznek ki jól .. :/
vélemény: aranyos arca van,szép szemei, és izmos:$
1. Nem rossz, de nem az esetem semmi sem fog meg benne.
2. Csak oldalról látszik..., de erre is kb. ugyan az vonatkozik ami az elsőre.
3. Ehhez is csak azt tudom mondani, hogy átlagos.
4. Sztem ez eléggé idétlen és rossz kép. Ennyiből nem tudok semmit megállapítani.
5. Ez szintén csak oldalról látszik. De így ez is átlagos.
6. Nagyon aranyos feje van. Olyan kis őszinte, ártatlan, kedves arc. Eddig sztem ez a legjobb, de nem jelenti azt, hogy elájulok tőle.
7. Egyedül őt ismerem a belinkeltek közül. És bár ezen a képen nem néz ki jól, szval nem egy előnyös kép. De nekem ő a legjobb. És a focisták közül bár nem vagyok annyira jártas ebben, de sztem ő néz ki a legjobban (nem ez a kép alapján).
De amúgy úgy gondolom, hogy 1 kép nem lehet megállapítani senkiről sem, hogy mennyire néz ki jól azt meg végképp nem, hogy bejön e (ahogy a kérdésben szerepel). Ugyanis nem biztos h a kép a valóságot tükrözi, lehet hogy a kép nem sikerült jól...meg nagyon sok olyan ember van (akár férfi akár nő) akik képen nem igazán mutatnak jól. De élőben annál inkább, sőt van aki még kamerán keresztül is, képen mégsem. És ezek a dolgok fordítva is igazak. Szóval, olyan reális véleményeket nem fogsz kapni, úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!