Ez a plázás dolog mikor jött a divatba?
Figyelt kérdés
Már mindenhol van pláza, nem mondom, hogy nem jó csak nagyon drága minden. Egyébként Szolnokon a pláza helyén mi volt régebben?2009. aug. 24. 15:12
1/4 anonim válasza:
Én már egyszer anyával voltam kiskoromba is... olyan 10 éve.. akkor is voltak rengetegen már, ez nem most jött divatba..és azzal, hogy dárga nem értek egyet. Mindig vannak leárazások, én február óta plázában vásárolok(ált.ban WestEnd) és azóta rengeteg ruhám van ( 10-12 ezer forinttal indulok el, és mekis kajálással együtt veszek belöle vagy 4-5 ruhát!) Ott van Jeans Club nagyon olcso...Tally WeiJlben is szoktak leárazások lenni vagy a Mammutban a Bershkában multrkor például vettem 2500ért egy rohadt jo gatyát, ami nem is olyan régen 8500 volt... vagy a WestEnd alsó szintjén (vagy földszint!?) vannak olcsó boltok.Nem vagyok gazdag, nem vagyok plázacica, de komolyan jobban kijövök a pénzemböl mint mikor helyben vásároltam ( 50 km-re lakom pesttöl, de havonta-2 havonta megkörnyékezem valamelyik plázát.) szerintem jó.
3/4 anonim válasza:
Már jó régen, kb 10 éve indult be a pláza biznisz a Mammut 1 meg a Westend felhúzásával. amúgy a Szolnok pláza helyén emlékeim szerint egy üres placc volt.
4/4 anonim válasza:
Jó kérdés, már én is megszoktam, hogy ott van, aztán el is felejtettem, mi volt. xD Bár valószínűleg tényleg üres hely volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!