Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Közeledik a nyár. Újra divatba...

Közeledik a nyár. Újra divatba jön az EMO?

Figyelt kérdés
Ahogy kezd jó idő lenni, egyre több emo-stílusú embert(13-16 éveseket) látok az utcákon.. Pedig már reménykedtem hogy kihal ez a nyomorék életre nem való divatb*ziság, de úgy látszik mégsem. Ti mit gondoltok erről? Mi értelme van ennek az egész f*szságnak?-.-
2011. máj. 22. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tom engem annyira nem érdekel,hogy a másik mit csinál :D tőlem az ereit is vághatja.
2011. máj. 22. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

khmm saját elmélet :DDD :

-azt hiszik magukról,hogy nagyon de nagyon aranyosak

-egoista bal*aszok,akik megjátsszák a szerényet,mikor száz ,de tök szép vagy hozzászólást kapnak facebookon

-külsőmániásak

-nincs világfájdalmuk,divatból vágdossák magukat

-a lányok ribik,a fiúk b*zik(legalábbis a többség ha megnézed)

UTÁLOM ŐKET:@ idegesítő vadb@rmok,akik azt hiszik övék a világ.. pff

2011. máj. 22. 17:59
 3/7 anonim válasza:
sajnos ja... egyre több barátom lesz/lett emos az idők folyamán...Sok hülye
2011. máj. 22. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Az EMO a Tokio Hotel idején virágzott, mostanra már kezd kiszorulni. Ugyebár akkor a fiatal csajoknak a feminimebb pasik jöttek be, és ezt még mostanra sem nőtték ki. Ezért húz a legtöbb srác női, színes csőgatyákat, agyoncsicsás pólókat és hasonlókat.

Engem nem zavar, minél több a konvencionális ember, az én stílusom annál egyedibbnek számít :D

14f

2011. máj. 22. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
:DD Igen pár éve emlékszem nyáron mennyi volt belőlük. :) De most azthittem szinte egyáltalán nem lesz de tévedtem. Amúgy a normálisabb lányoknak nem b*zi külsejű nyeszlett kis nyomi srácok kellenek, szóval sosem fordult meg az a fejemben hogy emo legyek, inkább sportolok.;) :)
2011. máj. 22. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
kb tavalyelőtt volt divat pár hónapig, de azóta kezdve gáz, és gáz is marad.
2011. máj. 22. 19:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Ámen.
2011. máj. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!