Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg jön vissza a divatba?

Tényleg jön vissza a divatba?

Figyelt kérdés
Tényleg jön vissza a divatba az a nagy fülhallgató, ami régen a discmaneknél volt? az a félkör alakú, végén két nagy bumszlival,vagy mi azXD
2011. jan. 24. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, én egyre több ilyen jellegű fülhallgatót látok az utcákon. Annyiból egyértelműen jobb, hogy nem esik ki a fülből és több ideig bírja. :-)
2011. jan. 24. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

Annyiból meg rosszabb, hogy hallgathatod a melletted ülő zenéjét a buszon/vonaton/villamoson/akármin (metrón csak azért nem, mert ott úgyis elnyomja a zaj :P:D). + szerintem idiótán néz ki, ezért is tértek át sokan a fülbedugós verzióra. Igaz az utóbbi nem annyira előnyös a hallásnak, viszont a zenét sokkal kellemesebb vele hallgatni. Főleg azzal a gumis verzióval, ami teljesen bedugaszolja az ember fülét és nem hallatszik mellette semmilyen zaj se ki se be, és nem is esik ki magától soha (ez [link]

De hát a divat még sosem volt logikus, szóval ezen kár is agyalni...:D

2011. jan. 24. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Istenem kérdező most sírva röhögtem :D::D:D:Dddd

Az a nagy fülhallgató az fejhallgató, ma is ugyanúgy van, mint régen, csak utcán nem szokták hordani... bár én 5 éve azzal hallgatom a zenét mindenhol, mert sokkal kényelmesebb, mint a füldugó...

"ami régen a discmaneknél volt? az a félkör alakú, végén két nagy bumszlival,vagy mi azXD"

Ezen behaltam :D:D:Dd te hány éves vagy? 12? :D:D:D Ennyire divatmodernizáltnak hogy lehet lenni, hogy nem tudod, mi az a fejhallgató? :D De most komolyan, ez nagyon szívenütött :D:D:D Nem hiszem el :D:D:d

2011. jan. 24. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazából én mindig olyanokat látok fejhallgatóval mászkálni, akik akkora nagy zenei léleknek hiszik magukat. Meg hát a minőség annyira jó... nos elég kevesen mondhatják el magukról, hogy tényleg hallanak különbséget, de ahogy érzik, én nem szólok bele, maradok az agybadugósnál, praktikus és könnyű tárolni. :D
2011. jan. 24. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pont,hogy megy ki a divatból.Tavaly és tavalyelőtt sokkal több csajt-srácot láttam,mint idén.Nekem nem tetszik,én is maradok az agybadugósnál,sokkal jobb szerintem.Bár a fülem biztos nem ezt mondja,de mindegy. :)

18L

2011. jan. 25. 00:51
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem az mindig menő volt :D
2011. jan. 25. 10:16
 7/10 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek
2011. jan. 25. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem az a szilikonos végű van, jobban szeretem, mint a sima füldugókat, mert nem esik ki:D
2011. jan. 25. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
aki tudja viselni, azon jól mutat az a nagy fülhallgató. egyik ismerősömnek olyan a stílusa, neki jól áll. és amelyik minőségibb, azon úgy szól a zene, hogy ihajjjj :D k*rvajó, komolyan.
2011. jan. 25. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
bumszli xD eztökjóó
2011. jan. 25. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!