Szerintetek vissza kellene hozni divatba azt, hogy a tanár verje a diákot?
Nincs tekintélyük?
Nálunk volt egy katonai tanár, történelmet tanított. Ő tudott fegyelmet tartani, mindenki fosott tőle. Egyáltalán nem vert senkit, csak ha rendetlenkedtél, akkor porig alázott az osztály előtt... Ő tudott fegyelmet tartani fenyítés nélkül.
Itt elsősorban a tanárokkal van a baj. A legtöbben egyszerűen hülyék, nem elég hogy a legtöbben tanítani sem tudnak, de a fegyelemhez abszolút nem értenek.
Azokat a cigányokat, akik verik a tanárokat szerintem ne osszuk le egy lappal a többi gyerekkel...
nehez kerdes...abban igazad van, hogy nincs meg a diakokban a tisztelet, sem a tanar fele, sem egy idosebb diaktarsa fele.gimnazista vagyok, jelenleg vegzos, de neha felek a 14-15 eves diakoktol. nagyon agresszivek es szemtelenek. szerencsere, az en korosztalyom( vagy talan csak a kozosseg, ahova tartozom?) meg nem ilyen.
de erre nem a veres lenne a megfelelo megoldas, mert a szulo felhaborodottan verne ugyanugy a tanart...mint ahogyan most is teszik,csak akkor indokuk lenne.
a fegyelmezesben viszont, ha ez igy folytatodik radikalis valtozas kell.szigorubb tanarok, ill. szigorubb szabalyok.
nevelni kell a gyereket, nem palcaval, de nem is ilyen szabadon, ahogyan most.es igenis, a gyerek megerdemel egy-ket pofont.egesz eletemben, 2-3 pofont, ha kaptam, de mindegyiket okkal...megerdemeltem, es nem kovettem el tobbet azt, amivel kivaltottam.nem lettem agyonverve, de ezek szuksegesek voltak akkor. engem igy neveltek, nem is lettem elkenyesztetve, tisztelem a felnotteket(legyen akar tanar, akar nem)
tehat, meg kell talani azt az arany kozeputat.
18/L( mellesleg, tanari palyara keszulok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!