Hogyan legyek modell?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy a lehetek e modell kérdésekből már Dunát lehetne rekeszteni. Nem is ezt kérdezem mert 179 cm vagyok és 55 kg. Tényleg arányos vagyok és önbizalmam is van. Az arcomra is nagyon sokan mondták, hogy szép. Nem csak a családom és barátaim. Angolul és németül is beszélek. A. legtöbb srác megnéz aztán rájőn, hogy magasabb vagyok nála és el is feljt. Én szeretem hogy ilyen magas vagyok, de jó lenne valami haszont is látni belőle. 15/L kérem csak olyanok válaszoljanak akik segíteni szeretnének! Köszönöm!2012. dec. 25. 12:09
1/4 anonim válasza:
Elmész egy jó modellügynökséghez, kitöltesz egy papírt, fizetsz regisztrációs díjat, csinálnak rólad 2-3 képet, és vársz ajánlatokra... Ha nem kapsz el is felejtheted a modellkedést, akire szükség van annak néhány nap után már van munkaajánlata. De manapság nagyon sok tini jelentkezik, nincs rájuk szükség, a legtöbb helyre különlegesen szép, felnőtt nők kellenek, az pedig igen ritka. A tinik még nagyon gyerekesek, nagyon egyforma arcuk van. Persze ha neked pont különleges szemformád, dús ajkaid vannak, karakteres arcformával akkor tuti siker.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyjából én is erre gondoltam csak elakadtam ott h elmész egy ügynökséghez... Melyikhez?? Esetleg tapasztalatok? És, hogyan például szimplán bemegyek és helli xy vagyok önökszerint lehetek e modell?:0
2012. dec. 25. 20:52
3/4 A kérdező kommentje:
Azoknak akik ezt utólag olvassak: Én vagyok a kérdező. Végül modell lettem az ICONNÁl. Az onbizalamma azóta kb semmi. 1 évig tudtam rendesen csinálni aztán hiztam egy centit mert ugye nőiesedtem és utána csúnyán bántak velem 16 évesen eheztetni kezdtem magam mert nem adtak segítséget dietahoz. 181 Cm és 56 kiló voltam 54 lett colna a jó nekik.
2017. jún. 16. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!