Tatesz1 kérdése:
Szerintetek a teltebb nok neznek ki jobban vagy azok a vekonyak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 10:07
2/12 A kérdező kommentje:
De ugy ertem az amelyiken van mit fogni. Az a jobb nem???
2012. dec. 25. 10:26
3/12 anonim válasza:
akin van kit fogni, de ez személyiségfüggő, emberfüggő
4/12 anonim válasza:
Épp a napokban gondolkodtam én ezen. Arra a megállapításra jutottam, hogy fiatal korban a nő legyen csinos vékonyabb és izmosm persze ne csont és bőr. Péntek Enikőnek tökéletes. [link]
Viszont az idő elteltével jobban jön a zsír kicsit.. Minap néztem szex és new york-ot, hát ez a Sarah Jessica Parker ez valami borzalom. Egyáltalán nem mutat jól ez a vékonyság az ő korában. Liptai Claudia viszont igen jól néz ki ! :) Arányos legyen a test és nincs akkor gond.
6/12 anonim válasza:
Járj el edzeni, ne próbálj kifogást találni. Elmész 3szor és már könnyebb lesz rávenni magad.
7/12 anonim válasza:
A teltebb zsírpárnás nőkre gondolsz akik életükben nem végeztek testmozgást? Nekem valahogy az nem jön be... inkább a vékony, arányos, formás, szexi, picit izmos a nyerő, aki tesz is a szép testért, nem csak elvan mint a befőtt.
8/12 anonim válasza:
Inkább a kicsit izmosabbak. Ne legyen sovány, se kövér. Átlagos, sportos legyen inkább.
10/12 anonim válasza:
Inkább a vékonyak. Nem szeretem a súlyfelesleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!