Teltebb lányok! Titeket miért zavar, hogy léteznek vékony nők? Nincs elegetek már a "csak a kutyák játszanak csonttal" viccekből?!
Mindig mindenhol arról van szó, hogy akinek feleslege van azt sokan bántják, lekövérezik, jajj ők milyen szegények. Ha valaki rámondja a másikra, hogy KÖVÉÉÉRR!! akkor ő már hülye, érzéketlen, szemét. De ha egy blogon kikerül olyan kép, amin egy modellt meg egy telt nőt hasonlítanak össze, akkor a hozzászólások 80%-a arról szól, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal " meg "elöl deszka hátul léc". És ezeket olyanok írják akiken van mit fogni. Ez kb. olyan mintha lebálnáznék egy 60kg feletti lányt.
Szerintetek ez nem esik azoknak rosszul, akik vékonyak??
Meg hogy a vékonyak egy férfinek se kellenek. Ilyen alapon egy hájastól meg undorodnak.
Igen, én vékony vagyok, mindig is az voltam. Normálisan eszem, sose diétáztam. Folyton azt hallom lányoktól, hogy olyan vékony vagy, én is ilyen szeretnék lenni. Az interneten meg csak mennek a csontos poénok, már-már azt sugalva, hogy vékonynak lenni bűn.
Miért kell mindig gyűlölködni és bántani a másikat (és itt most ugyanúgy szó van a kövérezőkről is!)? Szerintetek csak 1 alkat lehet szép, csak egy helyes válasz van arra kérdésre, hogy mi a szép?
Ne foglqlkozz velük.
A zsírdisznó style nem nyerő.
Hát nézd, én vagyok olyan érett hogy nem ítélek meg mást a külseje alapján pláne nem teszek rá megjegyzést. Ezt a két "viccet" amit írtál, szerencsére csak erről az oldalról ismerem, én meg senkit sem hallottam piszkálódni akár telt volt, akár vékony.
Mondjuk én huszonéves vagyok, a gyerekek még biztosan poénkodnak egymáson.
Egyszer felnőnek, ne törődj velük.
es az olyanok,hogy a cicanadrag azert van,hogy cicák hordják,ne vizilovak?
az ilyen és ehhez hasonlo bantasok szerinted nem zavaróak, a teltebbeknek?
meg arról pletykálnak,hogy milyen dagadt lett egy egy sztár. szinte csak azok érvényesülnek,akiknek jo alakjuk van.
en voltam telt, 78kg. aztan mehnyakrakom volt. és lefogytam 50kg-ra. és ez a 180centimhez nagyon kevés volt.
mindenki bántott,hogy csúnya vagyok így,kilatszanak a csontjaim...stb. naponta megkaptam ezeket. nagyon rosszul esett.
( nem tudtak a betegsegmrol.. de ez nem ok arra,hogy beszoljon valaki a masiknak...)
16L
a féltékenység beszél belőlük...Amúgy mindkét fél tehetne valamit az alakjáért: a vékony hízókúrázzon, a duci fogyózzon. Minden akaraterő kérdése, ami 98%-nak nincs meg. S van, hogy egy bizonyos szint után nem tud másképp kinézni. De legalább tegyen érte valamit, mielőtt pofázik -.- Én is vékony vagyok, mindig ilyen voltam; lehet, hogy 5 év múlva fog visszaütni rám az elmúlt pár év mértéktelen zabálása :D De biztos nem hagyom, hogy elhízzak... Szerintem sem a túl vékony, sem a duci alkat nem szép. Legyünk formásak, az a jó :D
20L
Irigység. Mivel manapság a vékony alkat a közkedveltebb, élőben nem mernek ilyesmiket mondani. Itt neten, arc nélkül meg mindent lehet, "bosszút állhatnak" a vékony csajokon, amiért ők a kelendőbbek.
Szerintem egy duci és egy vékony lány is lehet szép. De az undorító, mikor a súlya miatt szekálnak valakit.
"vékony hízókúrázzon, a duci fogyózzon."
Miért? Hogy megfeleljen? És mégis kinek? A Sanyinak? Vagy a Marika néninek? És ha sikerül? Majd jön más, akinek meg nem fog.
Az egészség? Az egy másik, nagyon fontos dolog. Na de ne álszenteskedjünk már, senki nem azért b@sztatja a másikat az alakjával, mert aggódik az egészségéért... Hanem mert egyeseknek jó érzés másokat bántani.
És kérdező, nézz szét itt, nézz szét napiszaron, kikkel gúnyolódnak? Nem a csontos, kutyás poénok árasztják el az oldalt... Aki nem 50 kg, az nem nő.
Ne rinyálj, semmi okod rá... Ha 10-ből 9-nek te vagy az atyaúristen, akkor ne a az egy zavarjon már.
(5 évig jártam olyan iskolába, ahol minden nap maga volt a szenvedés. Az osztályban sok lányt a szél épphogy nem fújt el, senkit zavart, csak engem b@sztattak, mert rajtam volt fölösleg...)
Nem kell itt a műbalhé.
Hozzáteszem, sose bántottam senkit az alakja miatt, ellenben sokszor egy nullának kell érezzem magam, amiket itt is olvasok.
Most 65 kg vagyok, amire 10-ből 9 falból ledisznózna (165 cm-hez valóban nem kevés), de az nem számít, hogy pár éve 83 voltam. Én vagyok a lusta, dagadt, igénytelen szar, aki nem tesz semmit. Aki világ életében max 50 kiló volt, és megeszik bármit, nem marad rajta, úgy sem, hogy nem mozog mellette semmit, az az istenkirály szuperigényes álomnő, akire fel kell nézni, mert ő törődik az alakjával.
Ez megy az egész oldalon, az egész világban, és akkor jön egy ilyen kérdés.... Agyam eldobom, komolyan...
Mindenkinek tisztelem a véleményét ezért az összes választ felpontoztam.
Kedves utolsó!
A kérdést éppen azért írtam ki, mert a minap láttam egy képet az interneten és az alá érkező kommentek 99% arról szólt, hogy milyen szarok, semmik és senkik a vékony lányok. Ez úgy gondolom ugyanolyan bántó mintha kitennének egy duci nőről egy képet és azt ugyanúgy fikáznák... Csak ez már szemétségnek tűnik (ÉS AZ IS!!!) a társadalom szerint, de egy vékony lánynál a csontos viccek csaknem természetesnek hatnak és normálisnak. A kérdés ezért került kiírásra, nem akarok senkit se bántani és akinek nem inge, az ne vegye magára...
A kérdés az az volt, hogy miért kell az embereknek egymást bántani és gyűlölködni és miért foglalkozik mindeki a másik súlyával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!