Teltebb lányok! Titeket miért zavar, hogy léteznek vékony nők? Nincs elegetek már a "csak a kutyák játszanak csonttal" viccekből?!
Mindig mindenhol arról van szó, hogy akinek feleslege van azt sokan bántják, lekövérezik, jajj ők milyen szegények. Ha valaki rámondja a másikra, hogy KÖVÉÉÉRR!! akkor ő már hülye, érzéketlen, szemét. De ha egy blogon kikerül olyan kép, amin egy modellt meg egy telt nőt hasonlítanak össze, akkor a hozzászólások 80%-a arról szól, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal " meg "elöl deszka hátul léc". És ezeket olyanok írják akiken van mit fogni. Ez kb. olyan mintha lebálnáznék egy 60kg feletti lányt.
Szerintetek ez nem esik azoknak rosszul, akik vékonyak??
Meg hogy a vékonyak egy férfinek se kellenek. Ilyen alapon egy hájastól meg undorodnak.
Igen, én vékony vagyok, mindig is az voltam. Normálisan eszem, sose diétáztam. Folyton azt hallom lányoktól, hogy olyan vékony vagy, én is ilyen szeretnék lenni. Az interneten meg csak mennek a csontos poénok, már-már azt sugalva, hogy vékonynak lenni bűn.
Miért kell mindig gyűlölködni és bántani a másikat (és itt most ugyanúgy szó van a kövérezőkről is!)? Szerintetek csak 1 alkat lehet szép, csak egy helyes válasz van arra kérdésre, hogy mi a szép?
Utolsó vagyok.
Tényleg annyit tudok mondani, rosszkor voltál rossz helyen.
Pont kifogtad a 10-ből azt az egyet, ahol a kisebbség volt többségben. (Ha érted, mire gondolok... Nem a romákra:-D)
Szerintem a kérdező ezzel annyit akar mondani: Duci lányok! Nem a véknyak fikázásával kéne önbizalmat gyűjtenetek!
Oda-vissza dolog ez, egyiknek sem kéne a másikat bántania, a ducik sem érdemlik meg hogy zsír-disznózzák őket meg mit tudom én....megjegyzem a vékony emberek 90%-a alkatilag vékony, nem a sok és kemény munkáért.
Christina Aguilera azt mondta, hogy Nőnek lenni jó, jó nőnek lenni pedig pláne. Hol kezdődik a jó nő? Aki úgy néz ki, mint Xtina? Vagy aki úgy, mint a Victoria's secret modellek? Amit a világ nőinek legnagyobb százaléka egyszerűen képtelen megérteni, hogy a nőket (férfiakat sem, de több doborulati lehetőség miatt főleg a nőket) nem séma alapján gyártják. Ebből kifolyólag nincsen két egyforma testű nő. Hiába akarnék én úgy kinézni, mint mondjuk Kate Moss, nem tudok, mert legalább egy fejjel magasabb vagyok nála, és kétszer olyan széles csípőm van, mint az övé. Hiába szeretnék én Scarlett Johansson lenni, mert ha 80 kilósra hízok se lesznek akkora melleim mint neki. Mindenkinek saját magából kell kihoznia a legjobbat - csak abból tudja.
Biztos hallott már mindenki olyan beszélgetést (vagy részt vett olyanban), amikor az hangzik el, hogy xy hogy meghízott az utóbbi két hónapban. Akkora lett a feje mint egy tök. Teljesen eltűnt a dereka, d eigazából sose volt neki. A combján rezeg a narancsbőr minden lépéskor, ráadásul úgy öltözködik, mint akire ráhányt a ruhásszekrény. Mi ez? Hát persze, hogy női rosszindulat, versenyszellem és egy kis kárörvendezés, hogy xy-nál jobban nézek ki, ami azért ha nem is a bolygóközi térig, de mondjuk a sztratoszfériáig fellendíti az önbizalmamat. Aztán feltűnik zw, aki magas, karcsú, és a társalgót beteg irigység fogja el, elvégre ő nincs olyan szép magas (de hát, ő nem is akar olyan zsiráfnyakú lenni), nincsen olyan kerek feneke (de hát, az a kerek fenék olyan, mint egy béna labda, kell a francnak) vagy vékony dereka (ami meg úgy néz ki, mint egy ropi). És csak hogy megnyugtassa magát, odahajol beszélgetőpartneréhez, hogy húúúú nézzétek már, zw mennyire sovány! Szörnyen vékonyak a lábai, csoda, hogy nem esik el bennük.
A kettő között nincs különbség. Mind a kettőt a rosszindulat és az ellenségeskedés na meg persze az önbizalomhiány szüli. Egyik sem elfogadhatóbb a másiknál. A ducik jogosan háborodhatnak fel, ha megjegyzik nekik, hogy de meghízott, milyen KÖVÉR, HÁJAS vagy úgy néz ki, mint egy DISZNÓ. Amit azonban sokan elfelejtenek, hogy a sovány, vékony lányok is kapják az ívet rendszeresen, a CSONTKOLLEKIÓ, ANOREXIÁS és DESZKA kifejezésekkel, és ez nem kevésbé sértő, mint a másik.
Én, mint vékony csaj bizony tapasztaltam már kövérebb nő féltékenységi rohamát azzal, hogy leanorexiásoztak. A vicc csak az, hogy MI KÖZE VAN HOZZÁ? Láthatóan sokkal jobban érzem magam 54 kilósan (ami tényleg kicsit kevesebb, mint a normális lenne), mint más tényleg tökéletes alakú lány a saját testében. És ez a lényege az egésznek. Egy nő akkor a legeslegszebb, ha azt ő elhiszi magáról. Teljesen mindegy, hogy 80 kilós vagy 50. Ízlések kérdése, hogy a fiúk kire buknak, de egy 80-90 kilós pozitiv hozzáállású vicces, jókedvű, csillogó szemű nőre sokkal jobban felfigyelnek, mint egy olyan teszem azt top10es csajra, aki mindenkibe folyton belemar, és akinek még a szőlő is savanyú, és folyton morog mindenért, hisztizik és semmi nem jó neki.
Én is láttam már több helyen ezt az idézett kis sz.rságot, valahogy úgy szól, hogy a nő akkor jó, ha van rajta mit fogni, a csontokkal csak kutyák játszanak. Szerintem meg egy nő akkor jó, ha intelligens, szellemes, és tökéletesen ki van békülve magával legyen az akár 50 kilós, akár 100. És igenis ezt baromi sértőnek találom. Ha a fiúk posztolják ki, akkor jó, hát sértő a vékonyakra vagy nem, ilyen az ízlésük (ettől függetlenül kétlem, hogy azok a pasik nem fordulnak meg egy stílusos, szép arcú, de mondjuk vékonyka lány után - tapasztalat), viszont ha nő posztolja ki, az az esetek többségében ha nem is nagyon, de valamennyire túlsúlyos. ÉS ezen felül nincs kibékülve magával, és ilyen apró h.lyeségekkel próbálja elhitetni magával, hogy hát igazából semmi baj nincs azzal, hogy ő nem 60 kilós. És igaza van, tényleg egyáltalán nem gáz, hogy nem 60 kilós, viszont ezt ne kívülről várja, hogy megerősítsék, ne rosszindulattal éljen, hanem HIGGYE EL magáról.
Mindenki azt hiszi, hogy a nőknek mennyi elvárásnak kell megfelelniük a férfiak miatt, ám valójában a legtöbb nyomást, ami egy nőre nehezedik a kinézetével kapcsolatban, nem a férfiaktól kapja, hanem egymástól. Kritizáljuk egymás öltözékén, haját, sminkjét, kinézetét, beszédjét, miközben ugyanolyan nők vagyunk mindannyian. Egyik kicsit kerekebb mint a másik, amaz kicsit laposabb, a negyvenötödiknek meg borzasztó sz.r ízlése van, de ez nem ok arra, hogy kifigurázzuk egymást. Nők vagyunk,támogatnunk kéne egymást, és a másikat kényelmetlenné tenni a saját bőrében NEM JÓFEJ DOLOG.
Engem nem zavar, és sosem mondtam ilyen "vicceket", inkább szánalmasnak tartom. De igazából itt, gyk-n is gyakrabban látom, hogy a kövér csajokat szidják, sokkal ritkábban, hogy a soványakat. Ha dagi vagy, igénytelen vagy, nem törődsz magaddal, bújj el, ne öltözz divatosan - én ezeket látom, de talán csak azért, mert a "másik oldalon" állok, mint te, én nem vékony vagyok, hanem teltkarcsú, de nem abból szerzek önbizalmat, hogy másokat fikázok. Néha bizony szarul esik, ha egy 160 centis, 55 kilós lánynak azt mondják, hogy fogyjon le (ami aztán teljesen normális arány), akkor én mit szóljak, bőven több vagyok, mint 55 kiló. Pedig -és ezt teljesen őszintén mondom- nem vagyok zabagép, nem falok egész nap és nem tespedek, szeretek sétálni, biciklizni, esténként szoktam tornázni, sőt, néha még futni is eljárok, mégis ilyen vagyok. Ezért esik rosszul, amikor azt mondják a súlyfelesleggel rendelkező lányokra, hogy lusta. Én nem vagyok lusta, mégis ilyen vagyok. És tudom, hogy erről aztán senki sem tehet, de valamilyen szinten baromi idegesítő, hogyha van egy nádszálvékony lány, aki zabál,mint egy disznó és semmi nem látszik meg rajta - őt miért nem szólja meg senki? Miért nem mondja senki, hogy ne egyél már annyit, tedd már le a csipszeszacsit meg a csokit, mert egészségtelen. Viszont ha én néha megengedek magamnak valami nyalánkságot (mert miért ne tenném, szeretem, finom) már hallgatom, hogy ne egyem, mert na. Ezzel a hosszú, és meglehetősen zavaros szöveggel csak azt akartam mondani, hogy nekem (és szerintem minden telt lánynak) szintén rosszul esik a kövérezés, zsírdisznózás és társai, mint nektek a gebézés, deszkázás, és hasonló benyögések.
A szépség amúgy sem csak erről szól, nem kilókról, zsírpárnákról vagy kiálló csontokról. A szépség az összegész, kisugárzás, megjelenés, és úgy gondolom, ugyanannyira lehet szép egy 45 kilós lány, mint egy 75, úgyanúgy lehetek szép én, mint te, egy plus size modell és egy nullás méretű modell.
én is vékony vagyok és majdnem minden nap érnek bántások.nincs hét h el ne hangzana a húúúúú de vékony vagy ,vagy egyél már.....
én is láttam ezt a csontosat sok helyen.szerintem kitalálta egy nagyon okos ,aki egyáltalán nem volt megelégedve magával.és ezzel ,hogy azt szidja ami gondolom akart lenni úgy gondolta ő több lesz,pedig az én szemembe csak kevesebb
De b@sszus, ott nem dagadt nő van az "istenített" képen, hanem Kim Kardashian, akinek pont, hogy nőies alakja van: Nagy mell, vékony derék, széles csípő, kerek segg.
A nők 90%-a felháborodhatna, ugyanis nagyon kevesen rendelkeznek olyan testtel, mint az övé... Tökéletes... (én irigylem rohadtul...)
Ez a téma mindíg is nehéz ügy volt , most is az, és eztán is az lesz. Az emberek szörnyen ítélkeznek a másik felett legyen az kövér vagy sovány. Én akkor értettem meg igazán milyen gonoszak is tudnak lenni az emberek amikor egy pár éve mikor még erős túlsúllyal rendelkeztem, lementem futni, mert tenni akartam valamit hogy leadjak egy pár kilót miután végig piszkált mindenki, mikor két huszonéves "bomba" csaj utánam kiabálta h "fussál disznó!,,. zokogásban törtem ki és hazamentem..
most 75kg vagyok, tudom ez sem valami ideális a 173 cm-hez de én így szeretem magam. Sose ítélkezzünk más felett..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!