Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőr a köldököm alatt?

Szőr a köldököm alatt?

Figyelt kérdés

leborotváltam a szőrt a köldököm alatt de azóta sokszor van h szőr benövéses lesz sajna...elég csúnya ilyenkor. mit tegyek?

17/L

2012. dec. 23. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
szemöldökcsipesszel szedd ki,és lehetőleg ne borotváld
2012. dec. 23. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem sok szőr van ott. Csipesszel távolítsd el. Mivel valószínűleg hajlamos vagy a szőrbenövésre, csak szólok, hogy először szinte biztos, hogy be fog nőni megint. Ne borotváld ezután, akkor rendesen fog nőni.
2012. dec. 23. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csipeszelem már jó ideje, de így is mindig benő, nem tudom... talán próbáld gyantázni cukorgyantával, arról hallottam hogy jó, csak arra nekem nincs időm.
2012. dec. 23. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyanta/epilátor. Ha lesz is egy-két benövés, nem kell olyan gyakran csinálnod, mintha leborotválnád, így kétnaponként helyett 3 hetente van gondod az esetleges benövésekkel.
2012. dec. 23. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én epilálom. A lábamon jobban fáj, mint ott :D
2012. dec. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!