22 éves fiú vagyok. Mennyire hagyjam meg a szőröm a köldököm alatt?
Figyelt kérdés
A köldököm peremén nemcsak alulról szőrszálak vannak, illetve a köldököm alatt szőrcsík van. Ha vágok belőle hamar visszanő. Vágtam már le egyszer teljesen csupaszra az nem tettszett. Milyen az ideális és mivel tartsam karban? mivel nyírjam? Hozzáteszem nem vagyok túlsúlyus, átlagos testalkatom van. Esetleg képpel is jöhettek, hogy milyen az ideális. Ha csupasz azt sem szeretem, ha meg nagyon megnő a szőr az sem jó. Ha sok a szőr akkor estére mindennap koszgolyó alakul ki a köldökömben. Ez is kellemetlen.2010. márc. 13. 11:53
1/3 anonim válasza:
Hello!
Szerintem ne vágd le, mert az a férfias ha van rajtatok szőr. Sok nőnek ez jön be, nem a csupasz pasi test. Hangsúlyozom nőknek , nem a kis tini mini csajoknak...
Páromnak a mellkasa is szőrős és imádom!!! A köldöködből meg úgy szedd ki, hogy fürdésnél megmosod a köldököd is belül, nem tart sok ideig ez a művelet:))
De ha nem szeded akkor mért nőne? 22/L
2/3 anonim válasza:
ha csak kordába akarod tartani használj pl elektromos botortvát azokon van amelyikre ilyen kis fejet lehet tenni amin be lehet állítani a szőr hosszát vafy hajnyíróval ugyanez a helyzet
3/3 anonim válasza:
Ott azért nem haj nő ám! Nem növekszik a végtelenségig, pár centire megnő, és úgy marad. Hagyd békén szerintem, mert úgy férfias és vonzó. Ha nem macerálod, puha, selymes "prém" lesz. Ha nyírod, durva, szúrós borosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!