Csak nekem ilyen a köldököm alatt?
Pár éve megjelentek a köldököm alatt fekete szőrszálak. Elkezdtem kiszedni szemöldökcsipesszel. Aztán egyszer leborotváltam és több lett...
Most mindig szedni kell, de csak akkor tudom, hogy ha már kicsit kinőtt. Viszont látszanak a fekete kis pöttyök, nem annyira feltűnő, de engem zavar. Sőt valamikor még be is nő a szőr ilyenkor ki kell nyomnom, és ott marad a helye. Tavaly nyáron vettem hegek ellen krémet (elég drága volt).
Adnátok valami jó ötletet, amivel el lehet tüntetni ezeket a hegeket.
Vagy esetleg meg tudom "szüntetni" a növekedést?
Zavarná ez a fiúkat?
16L
Ne borotváld semmikép! Az csak megerősíti a szőrszálakat.
Esetleg gyanta?
Valószínűleg nem nagyítóval fog téged vizsgálni a fiú, hogy hol talál egy kis bőrhibát amibe beletud kötni. :D Szóval engem egyáltalán nem zavarna!
A másik, hogy a hibákat sokkal nagyobbnak látjuk magunkon, mint valójában. Én is sokszor voltam így; mondjuk egy anyajegy, én túl nagynak láttam, de mások alig vették észre. Túl hiúk vagyunk tinédzser létünkre, azt mondják, ez jár a tinédzser korral. :P
17/F
Szia, nekem is alapból kissé szőrös a hasam, eleinte én is szedtem aztán meguntam és vettem szőkítő port, olyan mint a hajfesték de lehet más testrészeken is használni, úgyhogy most teljesen fehér szőke és nem is látszik.
Amúgy szerintem nem zavarja a fiúkat az ő köldökük alatt sokkal sokkal több szőr van, legalábbis az enyémnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!