12/18 anonim válasza:
Nagyon örülünk (szerintem mondhatom az itt jelen lévők nevében is), hogy a sz@ros valagadat itt mutogatod. Mellesleg asszem a horrorra akadva 3-ban voltak a fotókon ilyen elmosódott fejek :-D
13/18 anonim válasza:
Te most vagy direkt azért raktad fel a képet, mert tudod, hogy jó, és várod, hogy agyondicsérjenek, vagy mert baromira nem jó az énképed, akkor meg irány a pszichológus... (vagy 3. verzió, azért mert az a csúúúúnya Katika, aki a pasidra/kiszemelt pasidra van rákattanva, azt mondta, hogy nagy...)
14/18 anonim válasza:
Ne viccelj már, hogy lenne ez undorító? Nagyon szép! :) Boldog karácsonyt! :)
15/18 anonim válasza:
Ja, igen, mikor megláttam az első fotód, a szőr felállt a hátamon a fejedtől. Minek raksz fel magadról ilyen képeket? Unatkozol?..Szánalmas.
16/18 anonim válasza:
oh igen, ilyen csúnyát még nem láttam! látom Te is alig győzöd takargatni a képen...
18/18 anonim válasza:
hallod e az első képen jó hogy kitakartad a fejed, akkora anus monthus lehet ott hogy kitörne a képernyő :D niggerk*rva xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!