Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez számít?
Adott egy szép lány. szép az arca, az alakja viszonylag jó.. 1 a 'probléma' hogy nincs az a ' szexi domorú ' feneke, inkább az a kicsit ' lapos fenék ' tipuss..
Sajnoss én ebbe a kategóriába tartozokk :Ss És eléggé komplexusaim vannak ez miatt:Ss Nem kell seggszilikon mielött még valaki leoltana -.- próbálgatok rá tornázni de nem lessz domború fenekem soha, mert nekem genetikailag ilyen.. :Ss Az lenne a kérdésem, hogy fiúknál ez nagyon számít vagy ez nem lényeges annyira??
Köszönöm. 17/L
Vedd tudomásul, hogy ilyen vagy! Ha megbékélsz Önmagaddal, és nem foglalkozol vele, nem is lesz probléma.
Biztosan van olyan srác, aki az okos kislányt keresi benned.
Ahhoz pedig le kell vetkőznöd a gátlásaidat.
szerintem ha nekem bejön egy lány arcra és testre, csak a feneke nem, nem hiszem hogy számítana.. (:
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!