Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire számít egy lány frizurája?
Nah akkor cicabogaram kirészletezem neked. Legtöbben dobálják a hülyeséget.
Számít is meg nem is. Ez nincsen %-ban meghatározva. Természetesen ajánlott a kartyú testforma + néhány kiló felesleggel. A túlsúly nem jó azért.
Ajánlott kiemelni a derekad ívét. Vannak erre külön hajlított ruhadarabok. A férfiak (ahogy én is) első körben ösztönösen a derekat, csípőt nézzük meg. Még ha nem is tudnak róla. Ha hátulról nézzük akkor a fenék is bele esik. Szemből a melleket is, bár melltartóval lehet ezt lecsalni. :)
Első körben olyan nőket mondjuk szexinek, akik érettek és egészséges gyerek nemzésre képesek. Azaz, képes kihordani egy gyereket és megszűlni minden probléma nélkül.
A Jellem is sokat tesz a latba. Legtöbben nemtudják, milyen kapcsolatot akarnak, milyen nőt, így azt kapják ami jön.
Az hogy kinek milyen az egyénisége, ízlése az már más dolog. Fesheted a hajad vörösre, koromfeketére, ha úgy érzed az kongurens veled.
Én minden csajnak megnézem a haját, ha vasalva van, az nekem különösen bejön,mert azzal azért foglalkozni kell, nem csak kifésülni, aztán kész. Meg az illat! A haj illat nagyon fontos, nagyon jó érzés jó mélyen beleszagolni :)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!