Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire számít egy lány frizurája?
Figyelt kérdés
Egy lánynak ugye nem számít ANNYIRA a külseje? Mármint ilyen kissé jobban látható, maradandó bőrhibák, vagy ha nem áll olyan jól a frizura, az nagy baj? Állítólag a szerelem nem a külsőről szól... Persze, azért senki se legyen igénytelen, koszos, kócos, büdös...2012. nov. 19. 16:37
11/16 anonim válasza:
Hát utolsó.Ha tényleg hosszú szőke hajad volt ha még nem is színarany de szőke akkor is best ha áppolod :) Elképesztően nem szeretem a rövid hajat.Még a vörös szín elmegy de nekem szőke a legjobb :) jó ez persze ízlés kérdése de a rövid haj szerintem fiús én lehet kicsit konzervatív vagyok de egy nő legyen nőies és egy gyönyörű hosszú ápolt jó illatú hajnál nincs is jobb :)
12/16 anonim válasza:
Annyira azért nem fiúsan rövid.. Ilyesmi: [link]
13/16 anonim válasza:
Hát nekem ez nagyon nem adja sorry :( Akármilyen nem szép szőke hajad volt biztos vagyok benne ezerte szebb volt mint így :)
14/16 anonim válasza:
Igen,a szerelem a nem feltétlen a külsőről szól,de odáig el kell jutni hogy szerelmes legyél:D Egy véleményem szerint csúnya lányt nem szólítok le,tehát nem beszélek vele,így nem nagyon van esély rá hogy beleszeretek,egy szép lánnyal szívesen beszélek és könnyebben beleszeretek.Szerintem a külső is egyértelműen kell a szerelemhez.És én fontosnak tartom hogy egy lány törődjön a hajával,viszont az agyonsminkelt csajoktól a hideg tud rázni:D
15/16 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :)))))
2012. nov. 20. 14:22
16/16 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a gyerekesebb arccal, és a magas homlokkal?
:)
2012. nov. 23. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!