Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek ez számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ez számít?

Figyelt kérdés

Adott egy szép lány. szép az arca, az alakja viszonylag jó.. 1 a 'probléma' hogy nincs az a ' szexi domorú ' feneke, inkább az a kicsit ' lapos fenék ' tipuss..

Sajnoss én ebbe a kategóriába tartozokk :Ss És eléggé komplexusaim vannak ez miatt:Ss Nem kell seggszilikon mielött még valaki leoltana -.- próbálgatok rá tornázni de nem lessz domború fenekem soha, mert nekem genetikailag ilyen.. :Ss Az lenne a kérdésem, hogy fiúknál ez nagyon számít vagy ez nem lényeges annyira??

Köszönöm. 17/L

2012. dec. 14. 08:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pont leszarom a hátsód, ha szép a szemed és nő vagy nyertél. Bocs ha nyers voltam reggel van.
2012. dec. 14. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és csak annyit szeretnék mondani, hogy olyan nincs, hogy ne tudnál rajta változtani ha ennyire zavar. Mégha genetiakilag lapos is...akkor is van ott izom, amit ha rendszeresen és kitartóan edzel szép formás lesz :)
2012. dec. 14. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Én a lábfejet és az arcot nézem első sorban. Viszont ha csúnya a lábfeje, nem vagyok kíváncsi az arcára (sőt a csajra sem), ha viszont szép a lábfeje, akkor kevésbé érdekel (picit zavar csak), ha csúnya az arca.
2012. dec. 14. 09:41
 14/18 El Greco ***** válasza:
Nem zavar.Oké,meg szoktam nézni a fenekét is a lányoknak,de ha az arca szép,akkor leszarom,hogy a feneke hogy néz ki.
2012. dec. 14. 10:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos számít. Nekem a kerek széles csípőjű fenekű lányok tetszenek. A kis lapos fenék nem annyira. Megalapozott a komplexus miatta, ugyanolyan mint a kis mell. Egyszerüen kevsbé izgató látvány. De ha egybként szép vagy, még lehetsz nyerő, de sajnos 10/10 így sosem lesz belőled amíg esetleg nem leszel fenékben több.
2012. dec. 14. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. A laposabb fenekű lányok tapasztalataim szerint szebbek :)
2012. dec. 14. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy márpedig genetika, és ilyen maradsz, bármit csinálsz. Rosszul csinálod, ennyi.

Guggolás, kitörés, lehetőleg súllyal, a legnagyobbal, amit csak elbírsz, és 10-12 ismétlésre vagy vele képes. Mellé tömegnövelő étrend, merugye miből épüljön az izom? Ezeket próbáltad már?

2012. dec. 14. 12:57
 18/18 anonim válasza:

Hogy lehet neked a lábfejet nézni??:D:D

2012. dec. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!