Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mehetek-e az új munkahelyemre...

Mehetek-e az új munkahelyemre rövidnadrágban dolgozni még most, a nyár végi napokban?

Figyelt kérdés
Új munkahelyen kezdek holnaptól, egy könyvtárban leszek olvasószolgálati referens, férfiként szeretnék egy kicsit lazábban öltözni és nem megsülni, mehetek-e rövidnadrágban szerintetek?
2009. aug. 24. 09:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, földig érő kámzsában kéne menni nyáron dolgozni. Hogy ez eddig nem jutott eszembe!!
2009. aug. 27. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem az én dolgom, hogy megtanítsalak, mi az az illendő viselet, amit egy munkahalyen ha nem is megkövetelnek, ILLIK viselni. Bár én sem figyelem mit hord a pizzásfiú, vagy a takarító. Valszeg te sem lehetsz akkor sokkal magasabban a ranglétrán.
2009. aug. 31. 08:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Két egyetemi diplomával rendelkezem, ha érdekel, s eddig tudományos kutatóintézetben dolgoztam. Hát ennyit erről, kedves válaszadó.
2009. aug. 31. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Édesem, miért emeled ki jővőév tavasszal? XD

Megkérdezhetem, hogy miben mentél dolgozni, és hogy hogy alakult?

2010. ápr. 13. 17:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Rövidnadrágban mentem dolgozni, abban jártam szeptember végéig, s most is felvettem már kétszer-háromszor térdnacit reggel, amikor a munkába indultam.
2010. ápr. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!