Mehetek-e az új munkahelyemre rövidnadrágban dolgozni még most, a nyár végi napokban?
Figyelt kérdés
Új munkahelyen kezdek holnaptól, egy könyvtárban leszek olvasószolgálati referens, férfiként szeretnék egy kicsit lazábban öltözni és nem megsülni, mehetek-e rövidnadrágban szerintetek?2009. aug. 24. 09:23
1/15 anonim válasza:
Semmiképpen sem. És a szandált sem ajánlom. Vékony, világos szövetnadrág.
2/15 anonim válasza:
Egy könyvtárban illik felöltözni, nem néznék jó szemmel.
3/15 anonim válasza:
Nem, nem mehetsz. Az egy munkahely. Mi suliba sem mehetünk rövignaciban. Az elején nekem ez nem tetszett, de tényleg igazuk van: az iskola és nem strand. Ugyanez a munkahellyel.
4/15 anonim válasza:
Nálunk egyenesen tilos a férfiaknak rövidgatyóban munkába jönni.
A könyvtárban sem néznék jó szemmel...
5/15 A kérdező kommentje:
Itt minden válaszoló a 19. századból jött? Nem értem. Mi a zavaró egy rövidgatyában? Nem combmutogató short, csak normál rövidnaci.
2009. aug. 24. 13:44
6/15 anonim válasza:
Nem, nem a 19. századból jöttünk. De az elég szomorú, hogy magadtól ezt nem tudod, és ha emgkérdezed, akkor meg már nem igazán illene oltogatni a válaszolókat. (akik amúgy mindannyian jó választ adtak)
És akkor sem járunk munkahelyre rövidnaciban.
7/15 anonim válasza:
"Itt minden válaszoló a 19. századból jött?"
Tudod mit? Menjél. Majd rájössz.
8/15 anonim válasza:
Minek teszel fel kérdést, ha úgyis az eredeti elképzelésedhez ragaszkodsz?! Mi nem fikáztunk téged, szégyelld magad!
9/15 A kérdező kommentje:
Tegnap normális térdig érő, szövet anyagból készült bermudában és ingben voltam dolgozni, és mindenki nagyon kedvesen fogadott, senki nem kötött bele a ruházatomba. Még két másik fiatal srác dolgozik a könyvtárban, ők sem full hosszúnadrágban voltak, az egyik 3/4-es nadrágot viselt, a másik egy farmer térdnadrágot. A nők pedig mind lenge ruhában vagy miniben voltak. Szóval ez egy 21. századi, klassz, modern munkahely, nekem nagyon bejön ez a légkör.
2009. aug. 26. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!