Szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Most nem azt várom, hogy agyba-szájba szidjatok, vagy dicsérjetek, hanem őszintén! :)
sok mindenki mondja, hogy szép vagyok, de van egy csaj a suliba, ő folyton cikiz... nemtom h kinek higgyek...
értelmes válaszokat várok! :)
2012. dec. 19. 17:56
11/40 A kérdező kommentje:
hát kösz :D
pedig kozmetikussal csináltatom =(
mindegy akkor majd azzal kezdek vmit :D
csak a sajátomat nem szeretem, mert halvány a hajamhoz képest :)
2012. dec. 19. 20:52
12/40 anonim válasza:
szerintem korrekt,olyan tipikus mongol :)
13/40 A kérdező kommentje:
áhh pedig nem vagyok mongol xD :D
25% német 75% magyar, és kanadai-magyar állampolgár :D
pedig közöm nincs a mongolokhoz :)
2012. dec. 19. 21:13
14/40 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szép, de lehet, hogy azért, mert nekem egyáltalán nem az ilyen típusú lányok tetszenek. Szerintem a hajaddal kezdj valamit. És a gúnyolódókkal ne foglalkozz.
15/40 anonim válasza:
Hogy hogy nézel ki? Fogalmam sincs, csak az arcod láttam, arról tudok nyilatkozni: érdekes arcod van. Ez nem feltétlen jelent rosszat, mert csúnya nem vagy, de világra szóló szépség se. Szerintem.
30F
16/40 anonim válasza:
olyan egzotikus vagy. (nem mindennapi arcszerkezettel rendelkező lányka)
17/40 A kérdező kommentje:
hát köszi mindenkinek :)
2012. dec. 20. 15:52
19/40 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. dec. 20. 19:23
20/40 anonim válasza:
Alap járaton szép vagy, viszont az állkapcsod az a fejedhez képest aránytalan, szemöldökkel nincs baj, mongoloid kinézet meg bullshit. Amúgy tényleg németes beütésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!