164 centi vok és 68kg az mennyire számít kövérnek? Mennyit kell fogynom hogy csinos legyek
Olyan nincs, hogy nem használt... egy idő után biztosan látszódik a változás, ha eleget csinálod és elég gyakran.
Kocogj minden nap 40 percet, megállás nélkül. Sztem már 1 hét után észre fogod venni a változást!;)
Én 164 cm magas vagyok, és 53-54 kg. Ez teljesen normális, és állítólag qrvajó alakom van.:D De szerintem ha 68kg-ról lefogysz 55-60kg-ra az már teljesen normális.:) Amúgy 68 kg-mal se számítasz olyan nagyon kövérnek... de mi nem tudhatjuk, hogy oszlik el rajtad az a pár kiló, és hogy ebből mennyi a zsír (mert az izom több kilót nyom, mint a zsír).
Ja és az edzések mellett figyelj oda az étkezésedre is, mert ha futsz, de közben több csokit eszel, akkor tényleg nem sokat fog érni az az edzés.:D
68-ról 55-re?
Meredek lenne.
Én 66 kg vagyok a 169 centimhez, és még soha senki rossz szót nem szólt rám. Mindenki csak dicséri az alakom, és hidd el, sokkal nőiesebb egy formás test, mint egy 50 kg-s kis nyüzüge.
De a sport viszont fontos, mert jó hobbi, egészséges, lehet ismerkedni.. Nem kell feltétlenül görcsösen fogyni akarni. Csak lazán (:
Keresd meg azt, ami hozzád illene, amit élveznél, szívesen csinálnál, nem csak muszájból.
Ügyes légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!