Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Dukai Regina megöregedett?

Dukai Regina megöregedett?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon megoregedett Regi :(

Regebben olyan jol nezett ki,most meg az uj karacsonyi kepein,olyan kislanyonak akar tunni,de valahogy nem jol jon at...Valahogy elfelejtette,hogy mar egy erett no lett,neki nem all jol....Sot a Sugarbird marka is tiniknek van...Ki vesz fel LOVE feliratos polot,vagy hopihes nadragot....Szerintetek se szep mar annyira Regi?

2012. dec. 12. 10:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Pont az jutott eszembe nekem is, így karácsony körül, hogy nagyon kislányosan viselkedik, csak úgy gondoltam, hogy biztos bennem van a hiba, mert mindenki dicsérte facebookon.

Én nem is annyira a ruhák miatt mondom, saját kollekció, persze, hogy reklámozza, hanem a kiírásai miatt.

Arra is gondoltam, hogy mivel a barátja fiatalabb, és mostanában amúgy is a fiatalabbakat majmolják az emberek, ha még tudatalatt is, szeretne 20 lenni újra, ezért viselkedik így.

Ettől függetlenül egy aranyos nőnek gondolom.

2013. febr. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!