Dukai Regina megöregedett?
Szerintem nagyon megoregedett Regi :(
Regebben olyan jol nezett ki,most meg az uj karacsonyi kepein,olyan kislanyonak akar tunni,de valahogy nem jol jon at...Valahogy elfelejtette,hogy mar egy erett no lett,neki nem all jol....Sot a Sugarbird marka is tiniknek van...Ki vesz fel LOVE feliratos polot,vagy hopihes nadragot....Szerintetek se szep mar annyira Regi?
Pont az jutott eszembe nekem is, így karácsony körül, hogy nagyon kislányosan viselkedik, csak úgy gondoltam, hogy biztos bennem van a hiba, mert mindenki dicsérte facebookon.
Én nem is annyira a ruhák miatt mondom, saját kollekció, persze, hogy reklámozza, hanem a kiírásai miatt.
Arra is gondoltam, hogy mivel a barátja fiatalabb, és mostanában amúgy is a fiatalabbakat majmolják az emberek, ha még tudatalatt is, szeretne 20 lenni újra, ezért viselkedik így.
Ettől függetlenül egy aranyos nőnek gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!