Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet leszokni a szájrágá...

Hogy lehet leszokni a szájrágásról? Mit tegyek a túlzottan kicserepesedett számmal?

Figyelt kérdés
Rettentő sokat rágom a számat és estére nagyon fáj..mindig megígérem magamnak hogy nem fogom többet rágni de másnap elölről kezdődik minden..szeretnék róla leszokni de nem tudok..esetleg van rá vmi jó tippetek??A másik hogy nagyon ki van cserepesedve a szám a rágások mentén...lehet valahogy rajta segíteni??

2012. dec. 12. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak annyit lehet tenni, hogy nem idegeskedsz.

Ha abbahagyod, magától helyrejön néhány napon belül.

2012. dec. 12. 09:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem idegeskedek..ez már szokássá vált..sajnos, egyszerüen nem tudok leszokni róla..:/
2012. dec. 12. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:

minden szokásról le lehet szokni.

este fogmosás után a nedves fogkeféddel dörzsöld át a szádat, így leszeded a kis bőrcafatokat, de óvatosan, aztán kend be vastagon ajakápolóval/vazelinnel.

reggelre olyan finom puha ajkaid lesznek, hogy úgy fogod érezni, ezt bűn lenne majszolni. :-)

használj rendszeresen ajakápolót, pláne ilyen hideg szeles időben hamar kifújja a szél az ajkakat.

2012. dec. 12. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ kiprobálom...:)
2012. dec. 12. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
én is rágtam egy időben a számat, most is előfordul, de be szoktam kenni ajakápolóval és utána már nem akarnám rágni D:
2012. dec. 12. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!