Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék hízni?

Hogy tudnék hízni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. 168cm /47 kg

nem tudok hízni, egyszerűen bármit megehetek, nem látszik meg..

az osztályban is olyan retardált fiúk vannak, hogy folyton piszkálnak engem (meg egy másik vékony barátnőmet) és már annyira zavar.. :(

sportolok, hetente háromszor, anya szerint vékony, de izmos és formás lábam van..szerintem meg 2 pálcika. :(

van valaki hasonló helyzetben?tudnátok segíteni? köszönöm előre is

2012. dec. 9. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Jajj, ne szórakozz már, tök jó neked, mindenki téged irigyel, örülj neki inkább!

A fiúknak meg tetszel, azért piszkálnak!

----

Na, megnyugodtál? Ezt akartad hallani, tudom... Tessék...

2012. dec. 9. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok.

Most 21 éves vagyok 48 kg. Egész életemben ugyanezt hallgattam, mint Te, "milyen vékony vagy, miért nem eszel rendesen, anorexiás, csontkollekció, hol találsz magadra ilyen kisméretű nadrágot és stb..." Pedig kb. kétszer annyit eszek, mint egy átlagos ember, ugyanúgy zsíros dolgokat. Nekem a futást ajánlották sokszor, illetve a béres cseppet. Ha sportolsz, akkor utána próbálj meg kétszer annyi kalóriát bevinni, mint amennyit leégetsz, mert úgy jöhet létre elméletben súlygyarapodás, ezt sosem értettem, de majd valami okos jön és elmagyarázza. Másokkal meg ne foglalkozz, r.hadjanak ott el, ahol vannak.

2012. dec. 10. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:

én is 13/L vagyok! hasonló szituba vagyok csak én 160/40 kg

én csokt zabálok de 1 év alatt 7 cm-t nőttem és csak 2 kg-t híztam :(((

2012. dec. 10. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni de ez a genetika..te ezt az alkatot örökölted! sokan inkább csak irigyelnek hogy bármit eszel, nem hízol!! :) gondolj csak bele..mégis jobb vékonynak lenni mint valami kövér embernek aki szegény már alig eszik mégsem tud ellene tenni..

én : 162cm/46kg :)

2012. dec. 10. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :))

amúgy kedves 1. nemhiszem hogy azért piszkálnak, mert olyanokat mondanak, hogy anorexiás, pálcika, ropi stb.. :(

és nem ezt szerettem volna hallani...

2. köszi, nekemis pont ugyan ezt mondják..mintha annyira tehetnénk róla... ( amúgy ezeket, a kétszer ekkora fiú osztálytársaim mondogatják, akik meg dagadtak, de én sem mondom nekik, mert nem vagyok bunkó, és sajnos tudom milyen érzés...)

3. énis, de semmi. tegnap pl megettem 2 tábla milka csokit..amúgy imádom a csokit :) én tavaly ugyan ilyen magas voltam csak 42kg... :O fura, mondjuk nemtudom hogy jött rám 5kg.. nem mintha látszana

4. igen, igazad lehetm mert mindig ezt mondogatják nekem anyuék, hogy ők is ilyenek voltak.. :) és hát igen.. :)

mégegyszer köszi mindenkinek! :)

2012. dec. 10. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!