Az jó hogyha egy lánynak a derék és csípő mérete között csak 26 centi van?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 13:46
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt így senki nem fogja megmondani neked... Ha leírnád a pontos méreteidet, akkor talán meg lehetne mondani...
2/6 anonim válasza:
persze hogy jó a 30cm vagy is az "álom alkat" 90 60 90 darázsderék szal telljesen jó az a 26 cm nekem 28cm van közte és van derekam szép homokóra alkatomvan 92 64 92
3/6 anonim válasza:
nekem 90 - 74 - 90 :) de mindig azt mondják h kövér vagyokXD csak nem tudom, hogy mire. A szélescsipő nőies :) van aki arra köt biztositást, mint pl Jenifer Lopez :D
4/6 anonim válasza:
én 88 62 88 vagyok, nekem aztmondják jó alakom van.
5/6 anonim válasza:
00.25-ös 90 60 90 a modell méret és neked azt mondják, hogy kövér vagy??:O te úristen 90cm a csípőd és kövér vagy HAHA vakokkal vagy körülvéve
6/6 anonim válasza:
00:25, te hülye vagy? nem a csípőd miatt mondják, hogy kövér vagy, hanem mert qurva vastag a derekad... a te méreteidhez 60 körüli derék kéne, neked meg 14 centivel vastagabb. 74 centi qurva vastag derék, nekem van annyi, pedig férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!