Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen szőrős a hónaljam?

Miért ilyen szőrős a hónaljam?

Figyelt kérdés

A hónaljamat kb. minden nap borotválnom kell mert ha két napig hagyom már rendesen látszik.

Más is így van vele? Mit tudnék ellene tenni, hogy ne kelljen minden nap borotválnom??

2012. dec. 7. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Epiláld. Így csak kb hetente kell majd.

Elsőnek egy kicsit (vagy nagyon) fájni fog, de utána később már nem. (vagy csak alig)

Mindenképpen megéri epilálni.

2012. dec. 7. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Úristeeen... szerintem ott fogom elsírni magam de megpróbálom. xDDD
2012. dec. 7. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem olyan vészes azért :)

És ha rendszeresen csinálod, később már nem fog nagyon fájni, mert kevesebb szőrt kell egyszerre kihúzni.

2012. dec. 7. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyantázd, egy lehúzással kész, nem értem miért kell epilátorral kínlódni. Borotvától nekem is látszik már másnap is a szőr.
2012. dec. 7. 17:09
 5/5 anonim válasza:
Arra nem gondoltäl meg, hogy egyältalän NE szörtelenits? Mostanäban megint divat, ha a länyok meghagyjäk a pamacsaikat - egyebkent sok fiunak tetszik, elmondanäm.
2013. jan. 6. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!