Ilyen esetben 'igénytelen'? Ha valakinek kócos, majdnem összeér a szemöldöke de még nem akarja szedni, és lány!?
16/L Tudja, hogy rossz, mert képet sem készít úgy magáról, és mindegyiken feltűnik neki, de majd csak pár év múlva akarja szedni.
Ilyen esetben nem ad magára? Én sem szoktam túlzottan kiszedni, de látványosan azért, hogy nem ér össze, és nem kócos.:). Szóval, simán van egy formája, nem mint egy kozmetikus által készített, de azért formás.
Vélemény?
Ha ilyet láttok mit gondoltok?
Akkor semmi baj nem lenne ezzel, ha nem érdekelné hogy mások mit mondanak róla, de mint kiderült, nagyon is zavarja ha kinevetik vagy megnézik. Ez ellen tényleg nagyon könnyen tehetne, és mégsem teszi meg a maga érdekében, ez a legnagyobb baj, ezt kéne megértenie. Nekem elég sűrű volt a szemöldököm, ezért 14 éves korom óta szednem kell.
21/L
Pedig otthon rendesen kapja a fényezést, mindenkinek beszól, szóval önbizalma az van rendesen:D.
Bennem keresi gyakran a hibát, ha pl: látja, hogy csámpásan megy,elkezd oltogatni, hogy én meg az xy befele. Mondom 'jólvan hagyjál már' : D Szóval nem mindig 100 egyébként sem. . . Ő mrs Tökéletes:)
Ha valaki ránéz, akkor 'ne nézzé': DMert ő olyan kiemelkedő szépség, azért az nagy betyárság, ha valaki ránéz,hogy képzeli ezt bárki.
Szóval rettentő nagy arca vagy,leginkább azóta amióta fogyott vagy 20 kilót. Azóta istennőnek érzi magát,és mindenkinél értékesebb. Amit meg nem szeret, más meg igen, azt leszólja.
Ha valaki szeret egy zenét az 'Idegbeteg egy banda,ordibálnak,nyivákolnak'--->egykor még egyik kedvenc bandámra is mondta ezt.
Ha valaki csinos, az egy ribanc,ha valaki szedi a szemöldökét az is ribanc.
Akinek divatos a ruhája,és a másikra rámosolyog, mert beszélgetnek útközben, az rajta röhög,és egy utszéli.
Szóval nagy arca van rendesen: D. Néha kapom az oltásokat én is.
"mindenkinek beszól", nagy arca van...
Önértékelési probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!