Igaz hogy sok fiú azért nem jár duci csajjal mert fél hogy a barátai mit gondolnának?
Egy (vékony) barátnőm mondta hogy szinte minden pasinak az álomnő egy telt csaj csak sokszor azért nem járnak ilyen lányokkal mert félnek mit gondolnának a haverjaik.
Szerintetek ez igaz? vagy ha nem is teljesen akkor is van benne igazság?
látom van itt mindenféle válasz. nemtudom lehet azzal jönni hogy csak bebeszélem magamnak stb. de szerintem egy ilyen alakú nő is lehet vonzó [link]
köszönöm a válaszokat:)
nem vagyok túl vékony. 165 cm 67-67 kiló. de a volt barátom egy félisten. a haverja aki tökéletesnek tart engem egy másik félisten. mióta letoltam magamról 20 kilót kb. (és még így is van pocim,csak már kisebb) a pasik szétszednek. :) az arcom helyes kék szemeim vannak nagy mellekkel és szőke vagyok :D
16 L
Miért kéne a kövér lányokat imádni? Ők a jók a karcsúak pedig a rosszak? Egyszerűen sokkal tetszetősebbek mint azok akiken lötyög a háj...
Ezt az egyik kommentelőnek ìrom.
én azért nem járnék kövér csajjal, mert nem tetszenek, régen rossz ha a környezetem befolyása számítana abban kivel járok
ez a duci azért pontosan hány kg felesleget jelent?
akit linkeltél csajt, vonzó,de lefogyna sokkal vonzóbb lenne ,
a kövérséget nem muszáj elfogadni, mert lehet rajta változtatni, ha meg úgy veszed észre hogy emiatt nem járnak veled a fiúk, akkor motivációd is ami segít a fogyásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!