Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Köszi előre

2012. dec. 3. 18:41
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Azert en megis megprobalom ha nem gond :)

Az meg hogy leflegmàzol...hat nem tudom magamra venni.Es a velemenyedert mert kersz bocsanatot??:DD

2012. dec. 4. 11:09
 22/41 anonim ***** válasza:
Ennyiből nyilván nehéz megmondani:D, de hs linkelsz egész alakos képet, akkor könnyebb lesz véleményt írni :)
2012. dec. 4. 11:18
 23/41 A kérdező kommentje:

:)

Most az arcomrol kerdeztem igazabol hogy az megvan-e hozza.

2012. dec. 4. 11:22
 24/41 anonim ***** válasza:
Értem én, de azzal semmire nem mész ha csak az arcod van meg hozzá pl., azért írtam az egész alakos képet.
2012. dec. 4. 13:06
 25/41 A kérdező kommentje:

Jo de most nincs egeszalakos....

Vagyis van de az nem jo

2012. dec. 4. 13:32
 26/41 anonim ***** válasza:
attól hogy valaki fotómodell még szerinted csak az arcáig fényképezik? ahhoz is kell jó alak és nem 160 cm mellesleg az arcod nem igazán modell arc szerintem nem szép
2012. dec. 4. 14:29
 27/41 A kérdező kommentje:
őőő hát köszi :D
2012. dec. 4. 15:14
 28/41 A kérdező kommentje:
mellesleg marha vicces milyen megosztó fejem van :D
2012. dec. 4. 15:21
 29/41 anonim ***** válasza:

Nem. Akinek bármi köze volt életében ehhez a szakmához, az tudja, hogy fotómodellekre nincs igény. A modell egy olyan ember, aki kifutóra és fotózásra is alkalmas. Egyik nincs a másik nélkül. Komolyan, mit nem lehet ezen érteni? Szép lány sok van, mégsem lesz mindegyik modell, ugyanis a szép arc édeskevés. De a te arcod egyébként sem egy nagy vásziszdász, szép, de nem elég különleges. 173cm alatt esélytelen a modellkedés. És modellnek egy picit sok az az 56kg, pláne a magasságodhoz.

Szóval, ha nősz még pár centit, és fogysz kicsit, akkor már meglesz az esélyed. De kell még türelem, kisugárzás, nyelvtudás.

2012. dec. 4. 17:24
 30/41 A kérdező kommentje:

Nyelvtudás van,türelem van kitartás van és az előző oldalon írtam hogy fogyok :)

Én értek mindent igazából csak azt nem hogy mért kell ilyen tök lekezelően írni nekem...

na mindegy.

2012. dec. 4. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!