Ja, meg van, későn olvastam a megoldást. :P
Az arcod alapján szerintem lehetnél, de igen, a testalkaton múlik, ha vékony vagy (ami szerintem a tuti), akkor lehet esélyed, véleményem szerint.
Én is elgondolkodtam, hogy kipróbálom a modellkedést, csak fiúban. :P Sok szerencsét!
utolsó előtti
Nem vagyok dagi de csontos se.
169 cm és 56 kg
Fogynom kell tudom.:)
Utolsó előtti vagyok.
Igen, egy picit talán fogyhatsz. Ma már nem csak a nagyon magas modell lányok érvényesülnek. Nemrégiben léptem fel egy divatbemutatón, gyönyörű lányok voltak és alacsonyabbak voltak nálam (171cm vagyok kb).
Az arcod tipikusan modellesnek tűnik így a képről, úgyhogy szerintem van esélyed, csak legyél természetes, a természetes szépségű lányok élveznek prioritást.
Huh koszonom szepen a tanacsot :)
Te dolgozol mar valammilyen modellugynoksegnel??
Szívesen!
Nem, én, mint zenész léptem fel. Most fogok érettségizni, majd utána szeretném kipróbálni.
De, ha zenével futok be, akkor a modellkedés adott lesz.
En eneklessell foglalkozom jelenleg.Ha az bejon akkor a modellkedes egy ideig ugrik :))
Neked sok sikert!!!
Valahol a korte es a homokora kozott :)
Mindjart linkelek kepet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!