Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Köszi előre

2012. dec. 3. 18:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Ja, meg van, későn olvastam a megoldást. :P

Az arcod alapján szerintem lehetnél, de igen, a testalkaton múlik, ha vékony vagy (ami szerintem a tuti), akkor lehet esélyed, véleményem szerint.

Én is elgondolkodtam, hogy kipróbálom a modellkedést, csak fiúban. :P Sok szerencsét!

2012. dec. 3. 20:23
 12/41 anonim ***** válasza:
Nem hinném...
2012. dec. 3. 20:50
 13/41 A kérdező kommentje:

utolsó előtti

Nem vagyok dagi de csontos se.

169 cm és 56 kg

Fogynom kell tudom.:)

2012. dec. 3. 20:54
 14/41 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Igen, egy picit talán fogyhatsz. Ma már nem csak a nagyon magas modell lányok érvényesülnek. Nemrégiben léptem fel egy divatbemutatón, gyönyörű lányok voltak és alacsonyabbak voltak nálam (171cm vagyok kb).

Az arcod tipikusan modellesnek tűnik így a képről, úgyhogy szerintem van esélyed, csak legyél természetes, a természetes szépségű lányok élveznek prioritást.

2012. dec. 3. 21:27
 15/41 A kérdező kommentje:

Huh koszonom szepen a tanacsot :)

Te dolgozol mar valammilyen modellugynoksegnel??

2012. dec. 3. 21:30
 16/41 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Nem, én, mint zenész léptem fel. Most fogok érettségizni, majd utána szeretném kipróbálni.

De, ha zenével futok be, akkor a modellkedés adott lesz.

2012. dec. 3. 21:34
 17/41 A kérdező kommentje:

En eneklessell foglalkozom jelenleg.Ha az bejon akkor a modellkedes egy ideig ugrik :))

Neked sok sikert!!!

2012. dec. 3. 21:46
 18/41 anonim ***** válasza:
uhh nagyon szép vagy!!! O.o szerintem simán lehetnél modell, igaz az alakodról nincs is kép de a listán a 2. legfontosabb dolog a modellkedéshez az megvan, az arcod :)) alakodat nem tudom de kb milyen? körte alma banán vagy homokóra? és hova hízol? :) csak érdekel mert így talán tudnék neked mondani vmi, én is modellkedtem fiatalabb koromban! :)
2012. dec. 3. 22:40
 19/41 A kérdező kommentje:

Valahol a korte es a homokora kozott :)

Mindjart linkelek kepet

2012. dec. 3. 22:59
 20/41 anonim ***** válasza:
már voltál itt, és szerintem teljesen átlagos, flegma tucatcsajnak tűnsz. bocsi.
2012. dec. 4. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!