Szerintetek normális az alakom?
Figyelt kérdés
Kb. a 2 között. Az elsőtől kicsit kövérebb, a 2.-tól meg kicsit soványabb vagyok. :) Ilyen alakkal modellkedhetnék?
12 éves vagyok. 165 cm és 52 kg.
mell: 84 cm
derék: 62 cm
csípő: 89 cm
(12 ÉVES VAGYOK SZÓVAL MÉG NŐHETEK. ÉS TUDOM, HOGY NEM 60 A DEREKAM HANEM 62! :)
2012. dec. 3. 17:29
3/10 anonim válasza:
amugy eleg tulfejlett 12 eves lehetsz, na mindegy.
az alak meg semmi, a modellkedeshez arc is kell.
4/10 anonim válasza:
Figyelj, attól függ, hogy mennyit nősz és hogy-hogy. Nem mindegy, hogy a mellbőséged nő, vagy a derekad. Ebben a korban ilyesmi alakkal, sokra mehetsz, de a tested még növekedésben van!
5/10 A kérdező kommentje:
mellem kb akkora, mint az elsőnek. :)
2012. dec. 3. 17:45
6/10 anonim válasza:
Ezt így nehéz megállapítani. Mivel nincs kép rólad.Próbálkozz, azt mondom! Én voltam az előző.
7/10 anonim válasza:
szerintem erre a kérdésre térj vissza, ha 16 leszel.
8/10 anonim válasza:
Hát, nem esélytelen, de inkább az első a modell testalkat. Megjegyzem, a második a szerintem legtökéletesebb testalkat ami létezik :D
9/10 anonim válasza:
12 évesen nem modellkedéssel kell foglalkozni, hanem tanulással. Ez nem Amerika. Egyébként ott is...
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: ki mondta, hogy nem foglalkozok azzal? :)
2012. dec. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!