Szerintetek normalis az alakom? Lehet rosz temakorbe irtam.
Figyelt kérdés
Bocsi de nincs magyar karakterem.szoval.16 eves vagyok mindjart,171 magas es 55,6 kg.lany.sok?Neha olyan kovernek erzem magam es leakarok fogyni.:((.A szuleimmel emiatt sokat vitazunk,mert folyton izelnek,hogy egyek,en meg nem akarok...2010. aug. 10. 15:39
1/12 anonim válasza:
Így látatlanba nehéz megmondani, de nem tűnik soknak, ugyanis a 171 centidhez az ideális súly a 61 kiló:).
14/L
2/12 anonim válasza:
az alakot nem testtömeg-magasság aránnyal határozzuk meg, hanem 3 számmal: mellkerület/derékkerület/csípő k.
L/17
3/12 A kérdező kommentje:
mellk.:83cm
derekk.75cm
csipok.:87cm
2010. aug. 10. 16:04
4/12 anonim válasza:
kicsit vastag a derekad, szerintem hasra kellene edzened :)
(2. voltam)
5/12 A kérdező kommentje:
koszi.azt fogom csinalni.
2010. aug. 10. 16:21
6/12 A kérdező kommentje:
El irtam.70 a derekam..honnan kellene meg fogyjak?
2010. aug. 10. 20:38
7/12 anonim válasza:
csak derékból. de abból jópár centit.
8/12 A kérdező kommentje:
De megis mennyit fogyjak es hogyan?A koplalassal nem erem el az eredmenyt amit szeretnek.A csipomnel nagyon kiallnak a csontok es a nyakamnak is.mit tegyek?:(
2010. aug. 11. 22:34
9/12 anonim válasza:
jaj, ne vágj eret, hogy nem 90 60 90 a méreted... csak mert 10 centivel szélesebb a derekad, mint amennyi ebben az arányban van, még nem leszel kövér... 55 kg teljesen ideális, ha meg csontos is vagy, akkor miért lennél kövér?!
kamaszkorban ne kezdj önkényes diétába! rongyolj el a házi orvosodhoz, ha másik étrendet szeretnél!
10/12 anonim válasza:
ha ez a cici, a derék és a csípő arányod, akkor nem gondolnám, hogy változik, ha leadsz mondjuk öt kilót. persze, akkor fogysz ciciből meg a gömbölyű csípőből, de akkor sem lesz meg a derekad és a csípőd közötti ~30%-os arány. (mint a 60 derék, 90 csípőnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!