Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A 10-es skálán hányasra...

A 10-es skálán hányasra értékeled magad külsőileg? És a párodat (ha van)?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 16:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én magamat rendkívül jóképűnek tartom, gyengébb napjaimon 9/10, erősebb napjaimon 10/10

párom nincs, ha lenne mostanában lelkierőm elmenni valahova, akkor a 8-9-10-es lányok közül választok

2012. dec. 3. 18:43
 22/23 anonim ***** válasza:

En olyan 6-7 naturban, ha feloltozom meg minden akkor 9-es...

Pasim most pocis picit 7-8, elotte 9.

De amugy nem erdekel hogy van pocikaja... Mert nekem osszessegeben o 15-os. Imadom. Ugy ahogy van. Nagyon hianyzik... es keptelen vagyok ott folytatni a terveim ahol abbahagytam...:( Csak ot akarom, akarmennyire is lehetetlen hogy ebbol hosszutavu dolog legyen...

2013. júl. 7. 10:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem, legyen inkabb elotte 10-es. Van par brutalis jo fotom rola, atyaeg olyanok hogy mehetne kapasbol a Playgirl fooldalara, max. a hatteren kene photoshopolni, a fickon semmit se kell. :)))
2013. júl. 7. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!