Hogyan szőrtelenítsem az intim testrészem?
viszont szerintem gyantáztatni csak kozmetikusnál jó. legalábbis ezt a részt.
nem, vagy csak nagyon nehezen tudnád úgy meghúzni a bőrt néhány helyen, hogy ne annyira fájjon.
én próbáltam egyszer magamnak, az lett a vége hogy leszedegettem a gyantát, mert nem bírtam ki, meg vérzett is :(
Én két éve gyantázom teljesen kopaszra, havonta egyszer. Nálunk ez vallási előírás :)
Az a tapasztalatom, hogy a visszanövő szőr erőssége egyre csökken, szóval ajánlom a gyantázást.
Kis gyakorlattal meg tudod csinálni magadnak is az egész területet. A fenti részekhez elég ha leülsz terpeszben egy székre. Az alsó részeket pedig guggolva lehet.
És nem olyan vészes a fájdalom, minden alkalom után jobb egy kicsit.
Arra kell figyelni, hogy jó szögben húzd le a papírcsíkot, és kellő lendülettel, mert akkor nem lesz véraláfutásos. De ha esetleg az lesz, ne ess pánikba, kis Neogranormon, és egy nap alatt elmúlik.
A szőr növési irányát térképezd fel, mielőtt nekikezdesz.
A visszanövés üteme gondolom mindenkinél egyéni, de nekem 2 hét teljes simaság után 2 napig van egy kis szúrós stádium, utána pedig hamar megnő akkorára, hogy megint le lehessen szedni.
És én a DMben kapható görgős cukorgyantát használom, amit mikróban melegítek.
Remélem, tudtam segíteni :)
vallási előírás?! :D:D:D:D
érdekelne milyen vallás lehet...
én keresztény vagyok... de bibliában még ilyet nem láttam... mondjuk még "kicsi" vagyok... azt se tom eldönteni, hogy amit ezek a szegény lányok csinálnak, helyes-e vagy nem...
Cukorgyantát lehet készen kapni, de elkészíthetjük magunk is:
2 pohárnyi cukorból fél pohár meleg vízzel karamellt készítünk, és addig főzzük, míg elég sűrű nem lesz. Ezt úgy ellenőrizhetjük, hogy egy tányérra 1 csepp karamellt cseppentünk, és ha kihűlés után a két ujjunk közé tudjuk kis labdacsként fogni, akkor jó. Ekkor hozzáadunk 4-5 csepp citromlevet, összekeverjük, és kiöntjük az egészet egy fémtálcára. Mikor lehűl, egy szilványi adagot a kezünkbe fogunk, kicsit átgyúrjuk, majd szálirányban vastagon a bőrre kenjünk, végül hirtelen mozdulattal visszafelé lerántjuk. Ha elsőre nem sikerül a megfelelő állagú masszát elkészíteni, előre gyártott textil lehúzócsík használatával nem fog kárba veszni a lágyabb cukorgyanta sem. Gyantázás után egy fél citrommal kenjük át a bőrfelületet, hogy fertőtlenítsük, és megakadályozzuk a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!