Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagy szép vagyok?

Csúnya vagy szép vagyok?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szerintem iszonyú ronda vagyok. De mindig is volt barátom, és nem volt még olyan fiú, akit akartam volna de nem kaptam meg. Minden fiút akit kinéztem magamnak, az összejött. Nem a csúnyáknál próbálkoztam, sőt. Ez azt jelenti hogy szép vagyok? Mindegyik barátom azt mondta, de szerintem alap h a b.nődnek ezt mondod nem? Vagy csúnya vagyok de van valami kisugárzásom? Nem értem...
2012. nov. 28. 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha felraksz egy képet, akkor meg tudjuk mi is mondani.
2012. nov. 28. 09:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok feltenni, de igy ezek alapján mit gondoltok?
2012. nov. 28. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt barátod akkor nem vagy csúnya.Csak egy kicsit elszánt, és beképzelt!
2012. nov. 28. 09:04
 4/12 A kérdező kommentje:
beképzelt? pont h nem. önbizalomhiányos vagyok elég súlyosan :D pont ezért kérdezem. pasijaim mindig azt mondták h gyönyörű meg te vagy a legszebb nő... de szerintem inkább a legrondább... vagy a tükör hazudik vagy ők..
2012. nov. 28. 09:06
 5/12 Jézus :) ***** válasza:

Az egész az egód játéka.

Ha van bárátod és boldog vagy vele,szeret téged, akkor mit érdekel, hogy mit gondolnak mások rólad. Az, hogy visszahallod, hogy pl szép vagy, az egódnak kell. Neked erre nincs szükséged. Az egó akarja, hogy kitűnjön a többi közül. Mindig szebb, jobb, okosabb, nagyobb. Mert az ego a világ közepe, és minden körülötte forog, legalábbis ezt képzeli magáról.

Ha önbizalomhiányos vagy, szintén az egódnak köszönheted. Húztál egy határt, ahol a szépet és a csúnyát elválasztod. És amíg az egód elhanyagolod, tehát nem tartod szépnek magad, akkor egyfolytában csak filózni fogsz fölötte. Észre kell venned, hogy ennek semmi jelentősége, mert minden úgy szép ahogy van.

2012. nov. 28. 09:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Én elvileg jól nézek ki és volt már csúnya bnőm (úgy könyörögte magát rám és a szükség akkor épp nagy úr volt, ezért össze jöttem vele sajnos), én is mondogattam neki, hogy szép, de nem gondoltam komolyan. Az utcán sem szívesen mutogattam. Kép nélkül tényleg nehéz megmondani. Küldj egy képet priviben, aztán én tényleg őszintén memgondom, hogy az vagy-e (ha már ennyire érdekel).
2012. nov. 28. 09:20
 7/12 anonim válasza:
Sokszor látni jó pasit csúnya csajjal és fordítva... Szerintem ez azért van mert magabiztos vagy, ami mindennél többet ér. Értem annó tiniként sok fiú odavolt, de engem csak 1 édekelt mindig, aki nem foglalkozott velem... Teszem hozzá mindenki ki volt akadva, hogy "EZZZ? Biztosss? Sokkal jobban nézel ki mint ő.. úúhh" stb. beszólások. Hát azóta is együtt vagyunk (5éve) és azt hiszem ő a nagy ő... így szerintem tök 8 hogy nézel ki.
2012. nov. 28. 09:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy. (Ezt a választ vártad így látatlanba?)
2012. nov. 28. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek alapján mi a fenét gondolnánk?? Hogy ítéljük meg a kinézetedet a leírás alapján? Köze sincs hozzá...

Amúgy meg a szépség relatív.

2012. nov. 28. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:
csak önbizalomhiányos vagy. és az sem nagyon. mivel aki igazán az annak nincs is barátja mivel annyira csúnyánakérzi magát, hogy nem is enged közel magához senkit. Ha tini vagy telesen természetes ez az érzés, minden tini igyvan vele. Szoval a leirtak alapján nem lehetsz csúnya, csak Te hiszed azt. 28/N
2012. nov. 28. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!